Abdić zabrinut za premijerovo zdravlje: Spajić je pod ogromnim pritiscima onih koji žele što prije da budu dio Vlade

0

Nermin Abdić, poslanik Demokratske partije socijalista (DPS), izjavio je da su ogromni pritisci na premijera Milojka Spajića (Pokret Evropa sad) od onih koji žele što prije da budu dio Vlade.

On je to saopštio u emisiji „Duel“ na Parlamentarnom kanalu, ističući da je pitanje da li će u kabinetu buduće Vlade biti mjesta za toliko fotelja.

Prema dogovoru parlamentarne većine, koalicija za Budućnost Crne Gore postaće dio Spajićeve Vlade najkasnije do kraja godine.

„Ogromni su pritisci na premijera Spajića, oni žele što prije da uđu u Vladu“, tvrdi Abdić.

Dodao je i da su pojedini politički subjekti iz parlamentarne većine za to da i određene partije iz opozicije budu infiltrirane u rekonstruisanu Vladu.

„Pominje se da je Bošnjačka stranka na putu ulaska u Vladu. Lično smatram da neće iznevjeriti principe kojima se rukovodi, da neće iznevjeriti državnotvornu misao i da neće iznevjeriti podršku birača, a to je da uđu u koalicioni savez upravo sa onima koji su bili na proslavi u Nikšiću, koji su klicali “leleču Turci ,kukaju bule”, onim ljudima čiji su partijski saborci Vraneša i njemu sličnih“, rekao je Abdić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.