Abazoviću prihvatljiv predlog DF-a: Možemo revitalizovati prethodnu većinu, ukoliko Vlada ne padne 19. avgusta, ponudićemo njenu rekonstrukciju!

8

Premijer Dritan Abazović izjavio je za Novu M da mu je prihvatljiv predlog DF-a o revitalizaciji prethodne parlamentarne većine.

On je naglasio da je u stalnoj neformalnoj komunikaciji sa pobjednicima parlamentarnih izbora 30. avgusta 2020. godine i da nema ništa protiv da to bude nova parlamentarna većina nakon 19. avgusta.

– Nisam odgovarao na upit Demokratskog fronta (DF), posebno na to da li može da se revitalizuje prethodna većina. Što se mene tiče – može -rekao je Abazović.

 

Abazović je saopštio da nije siguran da će nakon 19. avgusta biti izglasano nepovjerenje njegovoj Vladi. Ukoliko ista „preživi“ glasanje u Skupštini obećao je da će ponuditi rekonstrukciju Vlade.

– Ukoliko do toga ne dođe, ponudićemo rekonstrukciju Vlade. Pojedincima neće biti više mjesta u Vladi, a otvoriće se nova perpsektiva onima koji vide evropsku budućnost Crne Gore – naveo je Abazović.

Na pitanje da li vidi sebe kao premijera ukoliko dođe do tog dogovora, Abazović je odgovorio da u tom slučaju neće morati da traži novi mandat za nekoga.

– Sve funkcije su vrlo promjenljive. Međutim, rekonstrukcija podrazumijeva da nećemo morati tražiti novi mandat za nekoga – poručio je Abazović.

 

 

8 Comments
 1. Jakov komentariše

  Mrs

 2. savo komentariše

  opet ce ih prevariti

 3. PERO komentariše

  Hahahaha
  Dritan misli da je pametan

  Kao prvo
  posle 19 tu se neces pitati nista jer ces biti smijenjen
  Kazes nisi odgovorio DF ali bi ti kao mogao i to da razmotris pod uslovom da ostanes.
  Gluplje nesto nisam procitao.
  Zasto bi neko tebe ostavio i zasto bi ti vjerovao.

 4. Rade komentariše

  Da vidimo sad demokrate, oce li sa Dps ili sa pobjednucim 30.avgusta?!

 5. Ozrinić komentariše

  Više verujem Dritanu nego demokratama.Fanar trabanti.

  1. Mina komentariše

   Isto.

 6. cedo komentariše

  ne bi te ostavio po cijenu i da se DPS vrati prevarantu sad kada ti gori pod nogama i DF moze

 7. NIKO99 komentariše

  DF da obori Vladu Dritana Abazovića. U pitanju je opstanak našeg naroda. Moraće Amerikanci da smisle nešto pametnije. Ne možemo dozvoliti stvaranje Velike Albanije. Da DF polako napravi distancu prema projektu Otvoreni Balkan i takođe od Aleksandra Vučića. Opasno nas je doveo u tešku situaciju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.