Konjević nakon smjene Kentere: Stvari postaju više nego očigledne!

3

Nakon što je premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović smijenio šefa ANB Sava Kenteru, na Twitteru se oglasio potpredsjednik Vlade i ministar odbrane Raško Konjević porukom:

“Izgleda je neka velika “muka oko Rusa i cigara”. Stvari postaju više nego očigledne”.

Konjević je dodao da je nakon međunarodne akcije o suzbijanju ruskog uticaja u  koja je pozdravljena od strane NATO, kao i podrške ANB u aktivnostima SDT oko šverca cigareta gdje je izgleda “umiješan bivši direktor PU ali i izgleda još poneko, premijer  predložio Vladi da razriješi direktora ANB”.

 

3 Comments
  1. Vuksan Lekić komentariše

    Ja neću da me ti braniš,Rastko,
    potkupljeno žabarsko bastarče.

  2. Srdjan Loncar komentariše

    {“Izgleda je neka velika “muka oko Rusa i cigara”. Stvari postaju više nego očigledne”.}
    ====================================================

    Rashko,
    I ti se kao onaj blentavi Boshkovic pravish mutav sa Rusima, UKR, SR, SPC, Temeljni Ugovor….
    .
    .
    .
    Meni se posebno svideo 1 detalj u intervjuu Rada Miloshevica u Nachisto, gde je rekao da si ti bio 3 godine Ministar MUP. Za to vreme ste ‘zarobili’ samo 1 simbolican kamion shverc cigareta, dok je on sa Dritanom za samo 4 meseca zaplenio 5 kamiona sverc cigareta!!!!

    Za svo vreme CG je oznacena kao #1 svercer cigareta u Evropi.
    .
    .
    .
    Dakle, ostavi Ruse, SPC, Vuchica – objasni narodu CG, kako su Rade i Dritan mogli za samo 4 meseca da zaplene 5 puta vise sverc cigara nego ti za 3 godine? KAKO SI TI TO VRSHIO SVOJ POSO’ SVIH TE 3 GODINE? Hocesh da kazesh da si ti bio toliko MUTAV-NESPOSOBAN-NEOBAVESHTEN da se sav taj rekordni shverc odvijao pod tvojim nosom, a ti i policija, SAJ, ANB… niste nista zapazili za pune 3 godine?
    .
    .
    .
    Sad je doshlo vreme da se istrazi tvoja i Rankova imovina, rachuni, svedochenja onih, koji vas blize poznaju, Medojevic napr – mora da ste negde pokazali malo ekstra para, malo ekstra „biznis putovanja“ u London-Zirih, Maltu, Lihtenshtajn, Dubaj….

    A za Ruse-SR-Vuchica-SPC-UKR-NATO … to je sve OK, to sve nema NIKAKVE VEZE SA LOPOVLUKOM I ONIM KAMIONIMA PRVO ZAPLENJENIH, PA NAVODNO SPALJENIH CIGARETA.

  3. Milan komentariše

    Ne seri Rasko prezimena ti !

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.