Parni valjak silovito kroz Zeleniku

0

Ekipa Parni valjak, u sastavu Luka VukićevićVasilije CuparaPetar Vujović Zoran Radonjić osvojila je treći kvalifikacioni turnir manifestacije Basket u mom kvartu, koji je održan juče na gradskom terenu u naselju Zelenika.

Još jedan popunjen turnir sportsko rekreativnog eventa u organizaciji Sekretarijata za sport, u idealnim vremenskim uslovima, pripao je ekipi koja je bez poraza zaradila pobjednički ček na 200 evra i plasman na završni turnir, koji će 22. juna biti održan na terenu Dragan Ivanović u Njegoševom parku.

Drugo mjesto, vizu za finale i vaučer za SPA centar Hotela VOCO dobili su Republikanci (Miljan StojanovićNovak BožovićMiloš Bogojević i Petar Radović).

Od 16 ekipa, koje su se nadmetale u Zelenici, treću poziciju, i prolaz na završni događaj, uz poklon pakete firme Montecco, zaslužili su momci iz tima Limun (Radule RaspopovićLazar BailovićVasilije Kljajić Petar Bošković).

 

Ove tri ekipe će se na finalnom turniru priključiti Cetinju, Loptamo i Kobe, koji su se kvalifikovale kroz turnir u Tološima, te timovima G Unit, Comeback i Frulaši, koji su to učinili na Starom aerodromu.

 

Naredni, posljednji kvalifikacioni turnir na programu je 25. maja na gradskom terenu u Ulici Bracana Bracanovića na Tuškom putu. Sva mjesta za ovaj događaj su popunjena, a ekipe koje bi bile eventualne zamjene u slučaju odustajanja mogu da se prijave putem maila [email protected].

Nagradni fond završnog turnira je 3200 evra: 1700 za pobjednike, 900 evra za drugoplasiranu ekipu i 600 evra za ”bronzane”.

Uz to, kompanija One je obezbijedila vrijedan smart watch za najboljeg šutera, MVP-će od ”Dunk shop-a” dobiti vaučera za kupovinu sportske opreme u iznosu od 200 evra, a članivi najbolje ekipe će, uz izdašnu novčanu nagradu, zaslužiti i večeru od firme Montecco.

Svi posjetioci i takmičari događaja u Njegoševom parku 22. juna uživaće u besplatnim poslasticama – sladoledima kompanije Ledo!

Rezultati od 1/4 finala:

Bianconeri – Republikanci 11:14
Vukovi – Selected 14:10
Parni valjak – TNT 024 18:12
Firenet – Limun 14:15

Polufinala:

Vukovi – Parni valjak 11:17
Republikanci – Limun 17:15

Za treće mjesto:

Limun – Vukovi 21:15

Finale:

Republikanci – Parni Valjak 17:21

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.