Mladen Mikijelj

Dnevni horoskop

0
  • Ovan

    Oče­ku­j­te na­pre­dak na po­slu. Na­la­zi­te se u pat-po­zi­ci­ji jer ste pred izbo­rom da li da za­po­č­ne­te ve­zu sa oso­bom ko­ju ne­do­vo­lj­no po­zna­je­te. Ne do­zvo­li­te se­bi da se du­go ne­ć­ka­te. Bu­di­te otvo­re­ni­ji u svo­jim oče­ki­va­nji­ma. Vo­di­te ra­ču­na u sao­bra­ća­ju da vam ne pro­ma­k­ne ne­što što bi iza­zva­lo ne­sre­ću.

  • Bik

    Po­vo­ljan aspe­kt do­nije­će vam uspje­šne pre­go­vo­re s ne­kim iz inos­tran­stva. Fi­nan­si­j­ska si­tua­ci­ja se po­pra­vlja. Do­pa­da vam se oso­ba ko­ju ste upo­zna­li pre­ko po­sla. Mo­gu­ća je ta­j­na ve­za. Pre sa­mog ula­ska u ta­kav od­nos ra­z­mi­sli­te da li vam to zai­sta od­go­va­ra ili je u pi­ta­nju tre­nu­t­na za­slije­plje­nost. Pad imu­ni­te­ta.

  • Blizanci

    Ovaj dan obe­lje­ži­će izne­na­d­no kra­će pu­to­va­nje, ali i uspje­šno za­klju­če­nje po­sla. Uspje­šno će­te za­vr­ši­ti ne­ki prav­ni po­sao. Lju­bav­na avan­tu­ra za­po­če­ta na pu­to­va­nju ili na od­mo­ru ima izgle­de da se pre­tvo­ri u ne­što mno­go vi­še. Odli­č­no se osje­ća­te.

  • Rak

    Me­r­kur u va­šem po­lju no­v­ca sta­vlja ak­ce­nat na fi­nan­si­je. Mo­guć je va­n­red­ni do­bi­tak. Slo­bod­ni Ra­ko­vi mo­gu da se za­lju­be u oso­bu ko­ja ži­vi u dru­gom gra­du ili čak u inos­tran­stvu. Do­la­zi do pa­da imu­ni­te­ta. Uno­si­te vi­še vi­ta­mi­na i mi­ne­ra­la, kao i ve­ću ko­li­či­nu vo­de.

  • Lav

    Va­ša fi­nan­si­j­ska si­tua­ci­ja je sve bo­lja. Ne­za­po­sle­ne La­vo­ve oče­ku­je odli­č­na po­nu­da za po­sao. Ovaj dan do­nije­će vam izla­zak u dru­štvo. Tom pri­li­kom mo­že­te upo­zna­ti oso­bu u zna­ku Va­ge ko­ja vas ne­će osta­vi­ti rav­no­du­šnim. Vi­še se kre­ći­te. Izbje­ga­va­te, u po­sljed­nje vrije­me, bi­lo ko­ju vr­stu ak­ti­v­nos­ti.

  • Djevica

    Tre­nu­t­ni aspe­k­ti mo­gu vam do­ne­ti pro­spe­ri­tet. Ne­ki no­vi ele­men­ti u ra­d­nom okru­že­nju za­h­tije­va­će pri­la­go­đa­va­nje. Vaš od­nos s par­t­ne­rom se pos­te­pe­no po­pra­vlja. Ra­z­mi­šlja­te o za­jed­ni­č­koj bu­du­ć­nos­ti. Pla­ni­ra­te odla­zak na od­mor, da­lju de­sti­na­ci­ju.

  • Vaga

    Vaš od­nos sa au­to­ri­te­ti­ma ni­je do­bar, a pod ovim aspe­k­ti­ma mo­že do­ći do ko­n­fli­k­t­ne si­tua­ci­je. Za­dr­ži­te di­plo­mat­ski stav. Za­mje­ra­te par­t­ne­ru da vam ne po­svje­ću­je do­vo­lj­no pa­žnje. Pro­na­đi­te ko­m­pro­mi­sno re­še­nje. Po­te­ško­će s pos­to­je­ćom dio­p­tri­jom, po­se­ti­te of­ta­l­mo­lo­ga.

  • škorpija

    Pla­ne­te u va­šem po­lju ko­mu­ni­ka­ci­ja uka­zu­ju na mo­gu­će po­te­ško­će u od­no­si­ma s ko­le­ga­ma i na­dre­đe­ni­ma. Upo­tre­bi­te di­plo­mat­ske ve­šti­ne da izbje­g­ne­te ko­n­fli­k­te. Ško­r­pi­je se da­nas mo­gu na­ći pred iza­zo­vom da se upu­ste u ta­j­nu ve­zu. Spa­zam mi­ši­ća, uno­si­te vi­še ma­g­ne­zi­ju­ma.

  • Strijelac

    Po­slov­na sa­ra­d­nja s ne­kim pri­ja­te­ljem mo­že vam do­ne­ti zna­ča­jan na­pre­dak u ka­ri­je­ri. Fi­nan­si­j­ska si­tua­ci­ja se po­pra­vlja. Ovaj dan mo­že obe­lje­ži­ti at­mo­s­fe­ra ne­ra­zu­mije­va­nja iz­me­đu vas i par­t­ne­ra. Pro­mje­ni­te re­žim is­hra­ne. Uno­si­te ve­će ko­li­či­ne br­ze, ne­zdra­ve hra­ne, što uti­če na stva­ra­nje ho­le­ste­ro­la.

  • Jarac

    Pos­to­je­ći aspe­k­ti do­ne­će vam ko­rak na­pred u po­slo­va­nju. Oče­ku­je vas kra­će po­slov­no pu­to­va­nje. Po­ro­di­č­ni pro­ble­mi mo­gu da­nas da vam za­da­ju gla­vo­bo­lju. Ipak će­te uspje­šno re­ši­ti onaj na­j­va­žni­ji. Reu­ma. Oba­ve­zno se po­sa­ve­tu­j­te s reu­ma­to­lo­gom.

  • Vodolija

    Obra­ti­te pa­žnju na mo­gu­će va­n­red­ne tro­ško­ve. Bu­di­te opre­zni pri­li­kom pot­pi­si­va­nja do­ku­me­na­ta i ru­ko­va­nja no­v­cem. Lju­bav­ni sa­sta­nak sa oso­bom ko­ja vam se odav­no do­pa­da pro­bu­di­će le­p­ti­ri­će u sto­ma­ku. Po­zi­ti­v­ni ste, em­pa­ti­č­ni, go­di­te svo­jim sa­go­vor­ni­ci­ma.

  • Ribe

    Sa­ra­d­nja s ne­kim pri­ja­te­lji­ma ne odvi­ja se u skla­du s oče­ki­va­nji­ma. Mo­že se de­si­ti da vam ne­dos­ta­je odre­đe­na su­ma no­v­ca za da­lja ula­ga­nja. Par­t­ner je ispo­ljio lju­bo­mo­ru i sa­da mo­ra­te da rije­ši­te pro­blem na­ru­še­nog po­vje­re­nja. Sma­nji­te unos sla­t­ki­ša, la­ko se go­ji­te.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.