Zogović: Nekome je bio cilj da se uništi DF, bole ovih 26 odsto koje smo osvojili bez ičije pomoći

6

Piše: Poslanik DF-a Milun Zogović

Čestitam koaliciji Za budućnost Nikšića na odličnom izbornom rezultatu. Kad nam je loš rezultat zašto po cijeli dan kukumaču i pište ko Damjanov Zelenko razni pozmirepi bivšeg režima, prve i druge familije i sve plaćeničke bulumente samozvanih stratega i analitičara.

Bole ovih 26% koje smo osvojili bez ičije pomoći! Bole pa ubijaju. Drugi su imali podršku Vlade i nekih drugih najznačajnijih insitucija. Samo par dana nakon sto ju je premijer postavio za savjetnicu izvjesna gospođa je napravila pokret i dala mu ime ” Ne damo Nikšić”, bas onako slučajno, i nikom nije zasmetalo da se slogan vanvremenskih svenarodnih litija brlja u lokalne političke trke.

Upinju se i utrkuju raznorazna pripejd blebetala da pobjednike predstave kao gubitnike, ali ih gnijev nervoza i preznojavanje odaju na prvu. Upravo njihova iziritiranost najbolje potvrdjuje ko je stvarni pobjednik izbora u Nikšiću. A sve su uradili da nas preteknu, ali džaba zna narod ko ne mijenja kurs, ko je dosledan i čija politika nije kokot na dimljaku, koji se obrće kako vjetar dune. Sada bi i matematiku da ospore, ni to im nije dovoljno. Niko se ne pita zašto je DPS na 40%, zasto se ne razvlašćuju oni koji su tri decenije pljačkali i pustosili ovaj narod? A eto sedmi mjesec od pobjede nad DPS-om.

Nekome je očigledno bio cilj u Nikšiću ne da slomi DPS nego da uništi Demokratski front. Ali “tvrd je orah voćka čudnovata ne slomi ga, a zube polomi”. I nećemo vam više ni zašta ćutati, i praviti se da ne primjećujemo otrovne i zle namjere prema nama kako bi sačuvali sve vas koji danonoćno radite protiv nas i građana Crne Gore. Branićemo se, makar toliko znamo i možemo.

Nikšićani srećna vam sloboda!

6 Comments
 1. Sunja komentariše

  Nervozan Ljakse

  4
  61
 2. Zakon komentariše

  Ponasate se kao Dps, samo ste vi u pravu. Za sve su drugi krivi. Samo vi sami sebe mozete “unistiti„ sto prije to shvatite, to bolje po vas.

  6
  10
 3. LipaLipa komentariše

  … osim sto je “zadovoljan” sa 26%, navodno, samostalno, … jedne smislene rijeci, recenice, nivo fronta, … “pomoc” su naravno imali, svaku, od Vucka, sns-a, … no “pomoc”, na nasu (NK, CG), srecu, kontraprouktivna, … kostala ih, u ovom momentu, do 5% glasaca, sigurno, … “pomoc”, je objektivna, samo za vrhusku fronta, novac, … navijam za nastavak, “pomoci”, Vucka, frontu, … mada u sutini Vucko/pruzio, pomoc Milo/komite, … oni, Milo/komite, iskoristili, situaciju, ovaj put, … na duze staze, pad fronta/Vucko, je pad Mila/komite, … gube odgovarajuceg, “protivnika”. … imamo i pozitivnu tedenciju rast Zdravko/Becic, … to je nepovratan, trnd, buducnost CG, svakako, … pozitiva ce biti i jacanje, vise ,stabilizacija Vlade, momentalno, … sve u svemu, izbori u NK, imaju pozitivan uticaj, na nasu politisku situaciju, … aj’ zdravo, …

  1
  4
 4. Slavko komentariše

  10-11% imate manje glasova nego u avgustu. U čemu je problem Milune.

  3
  6
 5. Ksilofon komentariše

  Ti vala kao da se ne sjećamo vaše jučerašnje priče da dobijate 40% i da vam Krivokapić nije ništa donio.

  Sad odjednom, kad ste izgubili trećinu glasova, Krivokapić ne izgleda tako slab i nemoćan.

  5
  3
 6. MIKI komentariše

  Dobro ste i prosli, s, obzirom koliko je napora i truda ulozio Zdravko da vas unisti.Svima je jasno da Zdravko radi na ocuvanju Dps, i unistenju Df,Krivokapic razmislja, bolje da unistim Df, nego da me podsjecaju, dasu me doveli nicim izazvanim na mjesto premijera.Jadan li si, moj Krivokapicu dati je znat.

  2
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.