Mladen Mikijelj

Zetski DNP poručio Demokratama: Traže ostavke jer se samo tako mogu primaći vlasti, na izborima im je to nemoguća misija!

0

Gotovo je bespotrebno odgovarati Demokratama Zete, partiji bez stava o bilo kojem važnom pitanju, partiji koja je navodno protiv izgradnje kolektora a njihov partijski kolega na čelu Vodovoda je za izgradnju kolektora u Botunu, saopšteno je iz zetskog DNP-a u odgovoru Demokratama iz te opštine.

„Što se tiče Deklaracije o Kosovu, njih boli to što je ta deklaracija ostavila ozbiljne posljedice po ionako uljuljani rejting njihove stranke u Zeti a neprebolna rana je smjena Luke Krstovića sa mjesta predsjednika Skupštine, jedinog možda u svijetu predsjednika skupštine koji je zakazao sjednicu u nedelju na izborni dan u 20h.  Svima je jasno zašto bi oni slali u Spuž i zašto traže kolektivne ostavke jer se samo tako mogu primaći vlasti jer je na izborima to nemoguća misija. O nepovjerenju birača nama pričaju oni koji su na prethodnim izborima izgubili polovinu biračkog tijela“, jasni su iz DNP-a.

Kako navode, o budžetu i ulaganjima je suvišno govoriti, jer je budžet udvostručen a u Zeti se ulaže i sad a dok god bude koalicije ,,Za budućnost Zete” ulagaće se za dobrobit sugrađana.

„Demokratama ostaje tanka nada da mogu možda u budućnosti popraviti utisak u Zeti a kako su krenuli sumnjamo u to jer srljaju u propast pod komandom gospodina Krstovića.  Takođe, nismo mi krivi što njihov poslanik nije podržao ovu inicijativu o kojoj i oni sami pričaju i iznose vjerodostojne podatke“, zaključuju.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.