Mladen Mikijelj

Zenović: Naša vizija je napredna, uspješna i evropska Budva

0

„Naša vizija je napredna, uspješna i evropska Budva, zeleni, tolerantni grad i kreativni grad koji brine o svim svojim građanima“, poručio je Predrag Zenović, nosilac liste „Evropa sad – Budva ima šansu“, na predizbornom skupu u Budvi.

Zenović je naglasio da će Pokret Evropa sad biti temelj nove vlasti i da bez ove partije nema nove vlasti u Budvi.

„Poslije godina tjeskoba i neizvjesnosti potrebna nam je stabilna vlast koja će se oslanjati na stručnost i odgovornost ljudi koji je vode“, istakao je Zenović.

Zenović je poručio da je Pokret Evropa sad kreirao program pod nazivom 12 budvanskih zvijezda, nazvan simbolično po zvijezdama na grbu Budve i da taj program nudi odgovore na goruća pitanja u Budvi.

„Pitanje saobraćaja, zaobilaznice, parking mjesta, regionalnog kliničkog centra, razvoja kulturne scene, brige o ranjivim kategorijama stanovništva, smanjenje urbanističkog haosa i održivi turizam nalaze se visoko na listi prioriteta našeg pokreta i nakon izborne pobjede, zajedno sa građanima sprovešćemo ovaj program u djelo“, poručio je Zenović.

„Budva je predugo u stagnaciji. Moramo da je probudimo i ponovo uspostavimo mehanizme ekonomskog rasta socijalne sigurnosti koji će donijeti bolju budućnost za sve naše građane“, zaključio je Zenović i pozvao građane da na izborima 26. maja daju glas listi pod rednim brojem 4. „Evropa sad – Budva ima šansu“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.