Mladen Mikijelj

Zečević (PES) poručio Daniloviću: Jedini opozicionar koji je bio na čelu policije za vrijeme vladavine Mila Đukanovića

0

Predsjednika Ujedinjene Crne Gore Gorana Danilovića ne treba da brine povratak DPS-a na vlast, ako nije zainteresovan da opet bude ministar unutrašnjih poslova, poručio je poslanik Pokreta Evropa sad Milan zečević.

Zečević se oglasio pošto se Danilović obratio premijeru Crne Gore Milojku Spajiću otvorenim pismom, poručivši da se povrakom DPS-a „po dubini i širini“ vraća i njihova politika mržnje.

„Danilović je jedini opozicionar koji je bio na čelu policije za vrijeme političke vladavine Mila Đukanovića. U toku njegovog ministrovanja ostao je upamćen kao funkciner Đukanovićeve Vlade, koju su tadašnji predstavnici opozicije optuživali za montiranje državnog udara, dok je Danilović bio nijemi posmatrač“, kazao je Zečević.

Prema njegovim riječima, danas su u opoziciji zajedno DPS i Danilović kao što su nekad zajedno bili u Vladi, i to je jedina principijelnost.

„Danilović će imati priliku da bude opet u Vladi, jedino ako se DPS vrati na vlast, a parlamentarni status će zadržati ako ga oni ili neko drugi prihvati u predizbornu koaliciju“, zaključio je Zečević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.