Zdravko Kosanović iz Narodnog pokreta podržao Srbiju?

4

Tokom sinoćnjeg intervjua predsjednika Vučića iz Abu Dabija, došlo je do žučne rasprave u taboru Narodnog pokreta, jer je Zdravko Kosanović pružio otvorenu i nedvosmislenu podršku predsjedniku Srbije na njegove navode, pri čemu nekoliko puta tokom intervjua nije skrivao svoje oduševljenje glasnim gestikulacijama. To je posebno naljutilo i ražestilo Daku Davidovića, koji je Kosanoviću na veoma oštar i neprimjjeren način zamjerio na takvom ponašanju.

Međutim, kako bi sprečili cijepanje Narodnog pokreta samo nekoliko dana pred lokalne izbore u Nikšiću, Davidović je jedva smogao snage i autoriteta da zamoli Kosanovića da te stvari ne procure prema javnosti kako se ne bi desio najgori scenario po Davidovića, a to je da Narodni pokret propadne prije početka samih izbora u nedelju.

Postavlja se pitanje da li je Kosanović javno hvalio predsjednika Srbije zato što zaista vjeruje i ima poštovanje prema njemu, ili je to radio kako bi zaštitio svoje prljave i lukrativne poslove na teritoriji Srbije, ostavlja se pitanje. Mada, koji god da su mu motivi, svakako će se završiti loše po Narodni pokret i Davidovića, zbog čega se očekuje da će se kriza u istom dodatno produbljivati, i veoma je moguće da taj pokret neće u punom sastavu na predstojeće izbore, s obzirom da je već sada ispod cenzusa, a sve ove stvari koje se dešavaju svakako dodatno komplikuju situaciju u Narodnom pokretu.

Izvor: Nacionalist.rs

4 Comments
 1. Ivi komentariše

  Potpuno rastureni.

 2. Zdravko Mijušković komentariše

  Čista izmišljotina. Zdravko Kosanović je perfektan momak.

 3. Realan komentariše

  PRATIM SVA DESAVANJA NA POL.SCENI ALI NIJE MI JASNO JELI DAKA OVAKO NASTUPA NA OVIM IZBORIMA STO MU JE POVRIJEDJENA SUJETA ILI DA BI NA NEKI NACIN POMOGAO DPS.TAKO DA BICE ZANIMLJIVO POSLE IZBORA AKO NEKI NJEGOV MANDAT BUDE TAS NA VAGI.

 4. Mrga komentariše

  ON SAM SA SOBOM NE UPRAVLJA. TU JE PROBLEM. DAKA KAO DAKA NIJE TOLIKO LOŠ ,KOLIKO SE PO NJEMU PLJUVA.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.