Za ljekare i profesore nema para: Ivica Stanković od države primio 55.500 evra za godinu dana!

4

Iako je u v.d. stanju to nije smetalo Ivica Stankovića, da u prošloj godini, od države Crne Gore inkasira oko 50.500 evra!

Poznato je da se tokom prošle godine Stanković mnogo nije miješao u svoj posao, da mu je mandat istekao, ali to ga nije omelo da popuni kućni budžet za pomenuti iznos.

Uvidom u njegov imovinski karton može se vidjeti da mu je plata na mjestu šefa VDT-a varirala od 2.630 do 2.850 koliko je primio u novembru i decembru prošle godine.

Stanković je osim za pomenutu funkciju, nadoknadu primao i u Tužilačkom savjetu, Komisiji za ocjenjivanje,  Savjetu za vladavinu prava i Komisiji za polaganje pravosudnog ispita. Takođe prošle godine mu je po rešenju Poreske uprave u martu isplaćeno 5.753 evra.

Takođe, kako se može vidjeti u njegovom imovinskom kartonu on je vlasnik dvosobnog stana od 78 kvadrata, trosobnog stana od 124 kvadrata i još jednog stana od 63 kvadrata. Takođe, u posjeduje i 3 pištolja, a nema vozilo koje se vodi na njega.

4 Comments
 1. Kafanski filozof komentariše

  Bogatstvo se moze steci ili zaraditi!.
  Ali ona tri pistolja su nekako sumnjiva!.
  Skim zeli da ratuje?.
  Celokupni DPS je naoruzan do zuba!.
  Verovatno se moraju od popova braniti!.

  14
 2. Prle komentariše

  Draginja jedva čeka da ga isprati u Spuž!

  10
 3. Branislav komentariše

  Има се може се.Како рекоше Мило и Марковић ми смо балкански ТИГАР и у праву су само што су му чапру згулили па се не препознаје.

 4. Pera Ložač komentariše

  Шта ће му возило кад има државни ауто и возача којег плаћа држава.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.