Vulin: Vučićev pokret konačna ideja ujedinjenja

0

Gostujući u jutarnjem programu televizije Pink osnivač Pokreta socijalista i doskorašnji direktor BIA Aleksandar Vulin istakao je da je političko ujedinjenje Srba nužno, te da će svako kome su Srbija i Srbi na srcu ući u Vučićev Pokret za narod i državu.

– Ja sam sasvim siguran da će ljudi kojima je Srbija na srcu ući u Pokret za narod i državu. Svi kojima su Srbi gdje god da žive na srcu, ući će u taj pokret. To je pokret odbrane našeg prava da opstanemo, da živimo, da trajemo. Pokret socijalista će naravno, ukoliko bude bio pozvan, biti integralni dio pokreta koji predvodi predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Ja uopšte nemam dilemu da je ujedinjavanje, da je jačanje patriotskog dijela Srbije neophodnost. Mislim da ujedinjavanje ne treba da ostane u granicama Srbije, već treba da se širi gdje god da Srbi žive, pokret je konačna ideja ujedinjenja.

Mi Srbi moramo da budemo jedinstven politički narod. Svi uspješni politički narodi su jedinstveni politički narodi – poručio je doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista ističući da Aleksandru Vučiću ne trebaju saveznici, ali da on želi da da prostor svima onima koji su patriotski nastrojeni i koji žele da rade i da se bore za Srbiju i dodao:

– Predsjednik Aleksandar Vučić je čovek koji je bio predsjednik daleko najveće partije na Balkanu, njemu ne treba niko, ne treba mu niti jedan saveznik. Ali, on hoće da stvori pokret u kome će dati mogućnost svima bez obzira na političku veličinu, hoće da da prostor svima da svojim radom, svojim patriotskim zalaganjem dobiju politički prostor, to niko ne bi uradio osim Aleksandra Vučića. Vučić hoće da čitava politička scena diše zajedno – poručio je doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin gostujući na televiziji Pink.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.