Vulin: NATO agresija nikada nije prestala, kada su prestali da bacaju bombe, nisu nas ostavili ni da prebrojimo ubijene, ni da zapamtimo imena ubijene djece

0

NATO bombe su prestale da padaju na današnji dan 1999. godine, ali agresija nikada nije prestala i zato ne smije da prestane ni srpski otpor, izjavio je potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin.

– Kada su prestali da bacaju bombe po nama, nisu nas ostavili ni da žalimo, ni da prebrojimo ubijene, ni da zapamtimo imena ubijene djece. Nisu nam dopustili ni da tugujemo u tišini, samo su nastavili razaranje naše zemlje – rekao je Vulin.

On je dodao da je poslije toga došao 5. oktobar i samo su sproveli puč, okupirali Srbiju i nastavili sa onim što su započeli bombama.

– Nastavili su sa otimanjem Kosova i Metohije, nastavili sa razaranjem srpskog nacionalnog bića, nastavili sa ubijanjem slobode, našeg prava da budemo slobodni. Agresija nije nikada ni prestala, zato ne smije da prestane ni naš otpor – naglasio je Vulin, prenosi Srna.

Vulin je danas u Beogradu prisustvovao obilježavanju sjećanja na sve žrtve NATO bombardovanja koje se završilo 10. juna 1999. godine.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.