Vulin: Hrvatsku Vladu vodi glup ustaša!

1

Formirajući jedine logore samo za djecu, ustaše su surovošću i ludilom premašile svoje njemačke učitelje. Optužujući Srbiju da je kriva za protjerivanje i ubijanje Srba u Oluji, Plenković je pretekao i najgore ustaše, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, povodom obraćanja predsjednika hrvatske Vlade Andreja Plenkovića na obilježavanju „Oluje“.

– Ovakvu glupost i laž ne bi izgovorio ni dokazani ustaša i neosuđeni zločinac Gotovina, on najbolje zna koliko zločina i zla je nanio Srbima. To ne zna samo Haški tribunal. Kome je Stepinac svetac, njemu je Jasenovac radni logor, Sisak dječije odmaralište, a „Oluja“ zločinački poduhvat Srba. Posle ovakve laži i gluposti Plenkovića, još je jasnije da vladu ustaša vodi glup ustaša. Takvima se ne ćuti, takvima se ne zaboravlja, takvima se ne prašta – rekao je Vulin.

1 Comment
  1. Bure komentariše

    Nisu oni glupi..Oni su samo sadističke nacističke nakaze koje nikad nisu odgovarale za svoje zločine, jer imali su uvijek zaštitu takozvanog zapada .. Zato i pričaju to što pričaju i ponašaju se kako se ponašaju…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.