Vuković objavio dokaze: DPS ponižava Nikšić, Simović živi u Podgorici, o trošku građana dolazi na posao

4

Da je još jedan u nizu gradonačelnika Nikšića iz redova DPS-a podmetnut građanima, govore i dokazi u vidu putnih naloga za službeno vozilo predsjednika Opštine, Milutina Simovića, koji, gotovo svakog dana, o trošku građana, na posao dolazi iz Podgorice i sa posla odlazi u Podgoricu, ukazao je  potpredsjednik Opštinskog odbora Demokrata Nikšić, Nemanja Vuković.

“To je najbolji pokazatelj da je DPS izigrao pravila kako bi lažirao uslov prebivališta i kako bi, po ko zna koji put, ponizio Nikšić dovodeći predsjednika Opštine iz Podgorice. Dakle, ni sadašnji, ni prethodni, predsjednik Opštine Nikšić nijesu živjeli u Nikšiću, a ta praksa postoji još samo u Šavniku gdje još uvijek vlast vrši DPS, ali ni tamo ne zadugo”, naglasio je on.

Prema Vukovićevim riječima, jasno je da ljudi koji ne žive u Nikšiću, i koji ne dijele i dobro i zlo sa građanima, ne mogu znati i rješavati njihove probleme.

“Tome svjedoči i činjenica da su oni koji su u ime DPS-a upravljali Nikšićem, ulagali tamo gdje lično žive, a ne tamo gdje vrše vlast o čemu najbolje govori podatak da su planovi Uprave javnih radova za Nikšić iznosili svega 0,86% kapitalnog budžeta te institucije”, dodao je on.

Vuković je poručio da se ova praksa ukida 14. marta, kada će Nikšićani preuzeti upravljanje Opštinom.

“U Nikšiću će se odlučivati u Nikšiću, a ne u nekim drugim gradovima, Splendidu ili Prvoj banci. Samo takav pristup je garant raskida sa bezakonjem, zloupotrebama i rasipanjem novca građana, i, sa druge strane, garant početka investiranja u razvoj grada i poboljšanje kvaliteta života građana. Mi imamo viziju grada, čiste ruke i ljude sa znanjem koji će oporaviti Nikšić i pozicionirati ga kao najrazvijeniji grad u Crnoj Gori, zaključio je Vuković.

4 Comments
 1. Ivi komentariše

  A Vi čuvate MILIVOJA. Za novac?

  5
  3
 2. Boka di cataro komentariše

  Ajde ne prećeruj, i nobi šef ANB živi u KO i šofer dolazi po njega i vraća ga. Objabvi sve ili ništa.

  6
  2
 3. Žile komentariše

  Bolje što ne živi u Nk jer je lakše narodu da ga ne glada. Mi bismo u Plužine platili mutavi da živi u PG. Teško je gledati prevaranta svaki dan u gradu.

  3
  1
 4. Slave komentariše

  Kad je takav DPS-ov odnos prema gradu iz koga dolazi njihov poglavar, a u kome se svi znaju, bar iz viđenja, kakva li je tek situacija u drugim sredinama? Neka, poslije 14. marta će stvari za Nikšić biti drugačije!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.