Vučurović: Simović za vikend išao da kupuje glasove u Rovcima, stradala jagnjad, prekršene mjere NKT-a!

2

Režim na obesmišljavanju svega, i ovih životnih tema, kao što koriste koronu i NKT za političke prevare, ocijenio je Jovan Vučurović, poslanik DF-a.

“Jer, znate li poštovani građani šta sada rade DPS i Đukanović- njih ne interesuju životi i zdravlje građana i što je Crna Gora ubjedljivo najgora u regionu po epidemiološkoj situaciji-oni računaju procente DPS-a, jesu li u pravom trenutku zakazali izbore ili ne, ali ne zbog zdravlja ljudi, nego zbog izbornih kalkulacija.

I kršenje tzv. mjera NKT-a je dozvoljeno predstavnicima vlasti, a kažnjavaju se ljudi na ulici, u kafićima, prodavnicama, koji ne nose masku, za koju su ovi lažnjaci iz NKT svojevremeno rekli da ne može spriječiti širenje virusa.

Imam informaciju da je za vikend Milutin Simović, šef NKT, održao stranački skup u Rovcima, gdje su stradala i neka jagnjad i prekršene mjere njegovog NKT, gdje je obećavao neku pomoć i pokušao da kupuje ljude. Evo neka Simović demantuje ili potvrdi ovo što sam rekao.

Tražite od građana da poštuju mjere, kažnjavate ih, maltretirate, uskraćujete pravo na rad, na život, a nekakve bahate protuve iz DPS nesmtano vode kampanju, i to oni u čijim porodicma je zabilježen virus.

Uzalud im je sve, narod je spreman da oslobodi Crnu Goru, da porazi kriminalni režim. A nakon toga da zabranimo rad DPS-a, zbog brojnih zločina protiv građana, pljački i uništavanja Crne Gore, rekao je on.

https://www.facebook.com/946505742089103/posts/4116556105084035/?vh=e&d=n

 

2 Comments
  1. Sibirski komentariše

    Tako je Jole brate! Samo jako!

  2. đed Vukašin komentariše

    Ma šta će čovjek, išao da se pogađa za krtolu…

    10
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.