Vučurović: Režimski kerberi hapse sveštenike, a pripejd patriote pale državu!

0

Slika zarobljenog pravosuđa stiže danas iz Nikšića, gdje partijski vojnici DPS sude našem vladici Joanikiju i nikšićkim sveštenicima, a danima se hapse, privode, saslušavaju ljudi zbog učešća u auto litijama, zbog nošenja trobojki kraljevine Crne Gore, zbog navodnog kršenja tzv. mjera one bruke od NKT, kazao je Jovan Vučurović, poslanik DF-a.

“Sa druge strane, niko ne sankcioniše okupljanja režimskih pripejd patriota za praznik DPS-a 21. maj, divljanje istih likova za 13. jul, paljenje kotorskih bedema. Bilo je jako neprijatno kad visoki funkcioner DPS i gradonačelnik Aprcović podržava paljenje bedema u svom gradu, pa mu žao što i on nije malo mlađi i vatrenijeg srca, pa da i on priždije ponešto.

Pa smo 13. jula imali i onu dukljansku provokaciju ispred hrama Hristovog Vaskr u PG,itd… Dvostruki aršini, koji će se vrlo brzo obiti o glavu ovoj diktaturi.

I u konačnom- prava slika moralnog i profesionalnog posrnuća pravosuđa u Crnoj Gori i primjer slijepog i sramnog služenja vođi i partiji je višegodišnji progon DF-a, njegovih lidera, funkcionera, članova.

Prošle su četiri godine, DF je sve izdržao, nisu uspjele režimske horde iz sudstva, tužilaštva, policije i mafije da nas slome.

Izašli smo iz te bitke još jači i spremni da ovu diktaturu i ovaj dukljanski nacizam pometemo sa političke scene, rekao je on.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.