Vučurović: Bošković je dukljanski zec kome se smije čitava Crna Gora

0

Jovan Vučurović, poslanik Demokratskog fronta, kaže za „Novosti” da se čitava Crna Gora smije „kada tragikomični Predrag Bošković pokušava da glumi neki autoritet i preti Srbiji, SPC i pravoslavnim vernicima”.

– Crna Gora, koja je poznata po vojničkoj i ratničkoj tradiciji, je ponižena činjenicom da je to lice ministar odbrane. Jasno je da taj konvertit uvijek mora dodatno da se dokazuje svojim šefovima, koji nastoje da se uvjere da je nekadašnji član „Belih orlova” sada kompletno postao dukljanski zec. Ali, on je zaista pravi predstavnik Đukanovićeve izdajničke vlasti koja ima cilj da se obračuna sa istinskom i tradicionalnom Crnom Gorom, sa SPC i njenim vjernicima. Ali predsjednik DPS mora da zna da je tu bitku već izgubio i bolje da što prije to prihvati.

Takođe, posebno je smiješno da Đukanović i njegova posluga misle da će ovakvim izjavama uplašiti ljude koji su odlučni da istraju u ovoj časnoj borbi. Niko se ne plaši ni Mila Đukanovića, ni njegove partijsko-kriminalne organizacije, koja se nalazi u fazi haosa i raspada suočena sa stotinama hiljada ljudi koji mirno i dostojanstveno brane svetinje SPC i pravoslavnu vjeru, koja je na udaru Mila Đukanovića i njegovog dukljanskog fašizma, ocjenjuje Vučurović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.