Vučić na otvaranju Sajma privrede u Mostaru: Nadam se da ćemo imati više iskrenosti u budućnosti, svi jedni prema drugima

0

Predsjednik Aleksandar Vučić poručio je danas na otvaranju Sajma privrede u Mostaru da se nada da ćemo imati više iskrenosti u budućnosti, svi jedni prema drugima – u srpsko-hrvatskim i u srpsko-bošnjačkim odnosima.

– Nadam se da ćemo imati više iskrenosti u budućnosti, svi jedni prema drugima i u srpsko-hrvatskim i u srpsko-bošnjačkim, ne bih da govorim o drugim odnosima, jer vjerujem da zajednički možemo da živimo, da napredujemo još mnogo brže. I mislim da nismo lošiji od svih drugih koji bi na kraju krajeva da nam budu i tutori i mentori – istakao je Vučić u obraćanju na otvaranju Sajma privrede u Mostaru.

Kazao je da kada govorimo o regionu da nam nije prvi put da se lideri susreću na Sajmu u Mostaru.

– I postala je nekako tradicija da uvek, uz tradicionalno gostoprimstvo, gostoljublje naših domaćina, možemo da se družimo, možemo da razgovaramo o svim temama. Onda nerijetko gledamo ko će koga i kako za gušu, pošto smo naučili ne da radimo zajedno uvijek u regionu već kako ćemo jedni protiv drugih da se borimo, a da se to uvek baš ne vidi direktno, da to ni Evropljeni ne vide, da oni ne otkriju, da nam glavni cilj bude da onaj drugi ne uspe mnogo više, nego da svi zajedno uspemo i ja se nadam da ćemo to moći da promijenimo – naglasio je Vučić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.