Vučić: Mi nećemo da imamo gazde i budemo sluge nikom drugom, osim svom narodu!

0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se video porukom na svom Instagram profilu.

Ne morate da slušate mene, dovoljno je da pogledate i pročitate one medije iz regiona za koje znate da Srbiji nikada nikakvo dobro nisu poželjeli – napisano je u opisu video objave na Instagramu.

„Političari koriste riječi na javnim skupovima ne bi li ubijedili svoje, ali i pristalice drugih političkih opcija, da govore istinu.

Nerijetko, međutim, neki drugi mnogo više od nas govore o sadržaju vaših riječi, i o suštini onoga što ste hjteli da poručite. Jutros dok pregledam novine i gledam izvještaje sa portala koji su mi pripremili saradnici, uočio sam jednu dobru stvar koja više od svega što sam sam izgovorio govori o situaciji u kojoj se nalazimo. Od prištinskih medija, naravno, gotovo svih ekstremistički nastrojenih prema Srbiji i srpskom narodu, do ekstremnih islamističkih medija iz Sarajeva, do mnogih drugih, svi su kao opareni skočili samo zbog toga što sam sinoć govorio u hali Šumice, i zbog dve stvari – zbog ubrzanog napretka Beograda i Srbije, zbog onoga što sam rekao – činjenice o platama u regionu, i da je Srbija danas prva u regionu po visini plata, ali i zbog toga što sam rekao da Beograd koji se uvek hvali svojoj kosmopolitskom dušom jeste i srpski grad. A onda su i „Gazeta“ i „Slobodna Bosna“ me napali, zbog toga što sam rekao „hoće da nam ukinu državu Srbiju, da nam oduzmu zemlju, da na faks koji dobijemo odgovorimo „da, gazde“, a mi nećemo da imamo gazde i da budemo sluge nikom drugom, osim da služimo svom narodu“. Zbog toga sam Hitler, zbog toga sam najgori u regionu. I zbog toga je region zgrožen. Narode, građani Srbije, sami zaključite – poručio je predsjednik Srbije u video poruci.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.