Vučević prisustvovao Božićnoj Liturgiji u manastiru Kovilj

43

Potpredsjednik Vlade Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević prisustvovao je ponoćnoj Božićnoj liturgiji, u manastiru u Kovilju, kod Novog Sada.

Liturgiju je služio iguman ove Svetoarhangelske svetinje, visokoprepodobni protosinđel Hariton, uz sasluženje bratstva.

Božićnoj liturgiji, pored Vučevića, prisustvovali su šef Kabineta ministra odbrane brigadni general Goran Momčilović i savjetnici potpredsjednika Vlade i ministra odbrane Živan Kolarski i Danica Stanisavljević.

43 Comments
 1. Ana komentariše

  Mir Božiji, Hristo se rodi. Srećan Božić svim vernicima.

 2. Ljilja komentariše

  Vučević je svoju funkciju podpredsednika shvatio odgovorno. Vučić nije pogrešio u odabiru čoveka za ovu funkciju.

 3. Ivana komentariše

  Božić je za mene najradosniji praznik jer se tada svi okupljamo. Srećan Božić svima koji ga slave, želim vam mnogo zdravlja i veselja u životu.

 4. Pero komentariše

  Mir Božiji Hristo se rodi srećan Božić

 5. Ana komentariše

  Mir Božiji Hristo se rodi srećan Božić

 6. zvezdica komentariše

  Božićna liturgija u Svetoarhangelskom manastiru je poseban događaj koji spaja zajednicu. Hvala ministru na podršci očuvanju naših kulturnih i verskih vrednosti.

 7. ana komentariše

  Važno je da se ministar odbrane setio važnosti ljubavi tokom praznične trpeze. Neka ova poruka bude podstrek za gradnju toplih i ljubaznih odnosa među svima.

 8. ana komentariše

  Ministar Vučević nam pokazuje primer kako se istinski slavi Božić kroz jutarnju liturgiju i posetu vojnicima. Neka ova predanost bude inspiracija za sve nas.

 9. ava komentariše

  Vučević je izrazio zahvalnost vojnicima koji ne mogu biti sa svojim porodicama za Božić. Neka ova poruka bude podstrek za poštovanje prema svim onima koji se žrtvuju za našu bezbednost.

 10. ava komentariše

  Ministar naglašava da je srpski identitet duboko povezan sa Srpskom pravoslavnom crkvom. Neka ova svest o istorijskom nasleđu bude podstrek za očuvanje i poštovanje tradicija.

 11. ava komentariše

  Vučević poziva na ljubav i mir među ljudima, ističući da je to suštinski deo Božićne radosti. Neka ova poruka bude podsetnik na važnost harmonije u društvu.

 12. ava komentariše

  Vučevićeva posvećenost vojnicima kao ministra odbrane je zaista hvale vredna. Neka ova poruka bude podstrek za podršku i brigu prema svima koji služe otadžbini.

 13. aca komentariše

  Ministar odbrane nas podseća na važnost očuvanja srpske tradicije u pripremi tradicionalnih jela tokom Božića. Neka ova poruka bude podstrek za čuvanje naše kulture.

 14. aca komentariše

  Vučević je izrazio duboko poštovanje prema vojnicima koji čuvaju mir i bezbednost. Neka se ova zahvalnost proširi među svim građanima, podsećajući nas na važnost njihove žrtve.

 15. aca komentariše

  Vučević nas podseća da mir Božiji dolazi kroz iskazivanje ljubavi i dela prema bližnjima. Neka ova poruka odjekuje u našim srcima tokom cele godine.

 16. nana komentariše

  Tradicionalna božićna trpeza je važan deo praznične atmosfere, ali ministar naglašava da je ljubav među ljudima neuporedivo važnija. Neka ova poruka bude podsticaj za promovisanje ljubavi i pažnje.

 17. nana komentariše

  Lična priča ministra Vučevića o poseti vojnicima u Kopnenoj zoni bezbednosti. Neka ovaj gest bude podstrek za solidarnost i poštovanje prema onima koji služe otadžbini

 18. nana komentariše

  Vaistinu se rodi.Srećan Božić.

 19. eva komentariše

  Srećan Božić svima koji danas slave.

 20. eva komentariše

  Ministar odbrane pokazuje svoju posvećenost verničkim vrednostima kroz jutarnju liturgiju. Neka ova duhovna dimenzija Božića bude inspiracija i za nas ostale.

 21. eva komentariše

  Srećan Božić Ministru.

 22. daca komentariše

  Duboko se slažem sa ministrom Vučevićem o važnosti ljubavi među ljudima tokom Božića. Neka ova poruka podstakne sve nas da širimo ljubav i razumevanje svakoga dana.

 23. daca komentariše

  Vučević takodje ističe važnost Srpske pravoslavne crkve u očuvanju srpskog identiteta. Neka svi mi, kao zajednica, budemo tu za našu crkvu, kao što je i on tu za vojnike.

 24. daca komentariše

  Božić je za ministra odbrane ne samo prilika za porodično okupljanje, već i vreme kada se iskazuje podrška vojnicima u Kopnenoj zoni bezbednosti. Neka ova poruka o zajedništvu i podršci odzvanja među svim građanima.

 25. daca komentariše

  Vučević nas podseća na važnost bogosluženja tokom Božića i jedinstva sa vernim narodom. Njegova posvećenost otadžbini, posebno prema vojnicima, je veoma inspirativna.

 26. daca komentariše

  Kroz reči ministra odbrane, Miloša Vučevića, oseća se duboka povezanost sa srpskim identitetom i tradicijama. Neka Božić bude vreme ljubavi i zajedništva za sve nas.

 27. daca komentariše

  Neka ovo blagdansko vreme bude ispunjeno ljubavlju i srećom.

 28. daca komentariše

  Čestitke ministra Vučevića ne samo što šire radost Božića, već i otvaraju prozor u lične tradicije. Očekujemo s interesovanjem da čujemo više o tome kako ministar provodi praznike

 29. daca komentariše

  Ministar Vučević šalje poruku mira i solidarnosti svojim čestitkama za Božić. Neka se ove vrednosti odraze u društvu.

 30. axa komentariše

  Srecan Bozic svima koji slave. Mir Boziji! Hristos se rodi!

 31. axa komentariše

  „U vreme praznika, ministar Vučević ističe važnost zajedništva i ljubaznosti. Deljenje ličnih običaja sa građanima dodatno povezuje zvaničnike sa zajednicom

 32. axa komentariše

  Božićna čestitka ministra Vučevića podseća nas na važnost tolerancije i poštovanja različitosti

 33. axa komentariše

  Srećan Božić svim pravoslavnim vernicima!

 34. axa komentariše

  Čestitke koje ministar Vučević upućuje pravoslavnim vernicima odišu poštovanjem i razumevanjem verskih vrednosti

 35. axa komentariše

  Ministar Vučević šalje lepu poruku zajednice čestitkom za Božić. Kako ministar slavi praznike može osvetliti različite aspekte bogatstva kulturne raznolikosti

 36. axa komentariše

  Pored čestitki, interesantno je čuti više o običajima ministra Vučevića tokom Božića

 37. axa komentariše

  U vreme kada se slavi Božić, lepo je videti zvaničnike koji se angažuju u širenju mira i radosti

 38. axa komentariše

  Prijateljske čestitke ministra Vučevića pružaju osećaj zajedništva tokom praznika. Interesantno je saznati više o ličnim običajima koje ministar praktikuje tokom Božića.

 39. ada komentariše

  Čestitke ministra Vučevića donose toplinu i jednostavnost, ističući tradicionalni duh praznika

 40. ada komentariše

  Vaistinu se rodi! Srećan i blagosloven Božić.

 41. ada komentariše

  Mir Boziji! Vaistinu se rodi! Srecan Bozic!

 42. ada komentariše

  Ministar Vučević pokazuje poštovanje prema pravoslavnim vernicima čestitajući Božić uz tradicionalni pozdrav ‘Mir Božji, Hristos se rodi’. Lepo je videti zvaničnike koji dele radost verskih praznika sa građanima

 43. ada komentariše

  Svim pravoslavnim vernicima srećan Božić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.