Vučević: Na djelu još jedna sramna, bestidna i gnusna kampanja protiv Aleksandra Vučića, nadležni da reaguju

0

Predsjednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je da je na djelu još jedna sramna, bestidna i gnusna kampanja protiv predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koja se po ko zna koji put vodi putem društvenih mreža.

– Pristalice Đilasove opozicije i njegove koalicije „Nasiljem protiv Srbije“, objavljivanjem „umrlice“ Aleksandra Vučića još jednom pokazuju da je suština njihove politike nepatvorena mržnja prema jednom čovjeku, koji u Srbiji predstavlja instituciju predsjednika Republike. Očito, oni istu vrstu mržnje gaje i prema 2.500.000 građana Srbije koji su upravo Aleksandru Vučiću ukazali  povjerenje. Za njih termin „fer-plej u politici“ ne predstavlja ništa. Za njih demokratski izbori nemaju vrijednost. Za njih ne važe moralni standardi – kazao je Vučević.

Prema njegovim riječima, to nije samo gnusna politička poruka nego i slučaj koji moraju da istraže i hitno procesuiraju nadležni državni organi.

– Mi naprednjaci im jasno poručujemo: neće vam proći! I na narednim izborima će ponovo pobijediti ljubav. Ljubav prema Beogradu, narodu, Srbiji. A vas ostavljamo u političkoj tami koju sami gradite svojom mržnjom i lažima – rekao je on.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.