Vlada Republike Srpske imenovala Radnu grupu za izradu Sporazuma o mirnom razduživanju Republike Srpske sa Federacijom BiH

0

Vlada Republike Srpske donijela je Rješenje o imenovanju Radne grupe za izradu Sporazuma o mirnom razdruživanju Republike Srpske sa Federacijom BiH.

U Radnu grupu za izradu Sporazuma o mirnom razdruživanju Republike Srpske i Federacije BiH, imenovani su: Miloš Bukejlović, ministar pravde i potpredsednik Vlade Republike Srpske, Siniša Karan, ministar unutrašnjih poslova, Milimir Govedarica, pravobranilac Republike Srpske, Lazar Stjepanović, pravni predstavnik Republike Srpske, Jelena Pajić Baštinac, generalni sekretar u Kabinetu predsjednika Srpske.

Imenovani su i: Dalibor Panić, generalni sekretar Vlade Srpske, Dragan Stanković, direktor Republičke uprave za geodetske i imovinsko pravne poslove i Goran Maričić, direktor Poreske uprave.

Zadatak radne grupe je da sačini Predlog sporazuma o mirnom razdruživanju Republike Srpske sa Federacijom BiH kojeg će Vlada Republike Srpske predložiti Narodnoj skupštini Republike Srpske, saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose s javnošću, prenosi RTRS.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.