Viši sud: Odloženo suđenje Medojeviću, Nikoliću i ostalima

4

Suđenje Nebojši Medojeviću, lideru Pokreta za promjene (PZP), optuženom za stvaranje kriminalne organizacije, te biznismenu Momiru Nikoliću iz Bosne i Hercegovine (BiH), optuženom za utaju poreza i doprinosa, te još deset okrivljenih, koje je danas bilo zakazano u Višem sudu u Podgorici, odloženo je za 28. april, zbog epidemiološke situacije i nemogućnosti dolaska okrivljenog Nikolića.

Medojević i Nikolić, optuženi su da su tokom 2016. godine na teritoriji Crne Gore organizovali kriminalnu organizaciju sa ciljem vršenja krivičnog djela pranje novca, radi sticanja nezakonite dobiti i moći.

Pripadnici te organizacije, prema optužnici postali su direktor PzP Dejan Vujisić, tehnički sekretar partije Željko Šćepanović, Gordan Konatar, v.d. glavne urednice programa TV Budva Iva Pavlović, član Izvršnog odbora Nove srpske demokratije Petar Drašković, Luka Radunović, Vladislav Bulatović, predsjednik mladih DNP-a Nikola Jovanović, Aleksandar Sekulić, i član Glavnog odbora PzP Mladen Jovanović.

4 Comments
 1. Beli komentariše
 2. cedo komentariše

  kumim vas bogom ne brukajte se vise obustavljajte to i brisite optuznice.micite toga katnica vise migo oslobodjen a oni se terete van svake pameti.

 3. Stole komentariše

  Ovo je smijurija….A venecijaneri brane Katnića!?!?
  Jedne stope naprijed ne moze Crna Gora dok se reizbor ne izvrši i sve ne preruri kroz devet sita i rešeta.

 4. Ico komentariše

  Podrška za Meda, ovo je toliko smiješna farsa da više ne znaju dje udaraju. I još Nick name NSD koji te danas uvrijedio onako da gnusnije ne može , znamo ko je i raskrinkacemo ga. Jer ono je za krivičnu. Nazvati kopile od kopileta. Još jezivo i bolesno tako nije pisano. Špijunčine nismo ,treba malo vremena za dokaz ali ako ti nej ja ću ga javno objaviti i prozvati, i osobu koja se ovdje i na IN4S služi lažno imenima čestitih i živih i nekih pokojnih ljudi. Pošto tome treba stat na kraj na putu smo da ga raskrinkamo jer kako je objavio komentar,tako je članak ugašen. Podrška borcu za pravdu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.