(VIDEO) Srpski rok sastav snimio pjesmu za Putina; Zaharova: Srbi kidaju!

0

Uoči predsjedničkih izbora u Rusiji, beogradski rok bend „Džepovi“ predstavio je spot za pjesmu „Dolazi Vladimir“ snimljen uz podršku Ruskog doma u Beogradu.

Prema riječima vođe grupe Vladimira Niševića, kompozicija je snimljena u znak podrške ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu.

Naime, prema istraživanjima javnog mnjenja, Vladimir Putin je izuzetno popularan među Srbima, a odluka rokenrol benda „Džepovi“ da snime pjesmu u znak podrške predsjedniku Rusije još jednom dokazuje osjećanja srpskog naroda.

„Pomno pratimo događaje u svijetu, a naša pjesma je naše predviđanje. Šaljemo pozitivne signale, pozdravljamo narod Ruske Federacije, sa kojim dijelimo vrijednosti i sa kojim imamo zajednički cilj. Taj cilj je sloboda! Srbi i Rusi su braća zauvijek!“, poručio je muzičar.

Prema njegovim riječima, Srbiju i njenu „veliku sestru“ Rusiju spaja ne samo zajednička tradicija, istorija, kultura, već i zajednička borba.

„Znamo da Rusija stoji na braniku zaštite porodičnih vrijednosti i želimo da budemo dio te porodice. To je i opjevano u refrenu pesme: ‘Tamo sunce izlazi, budi se Moskva i Vladivostok, okreni se i polazi, bježimo na istok“, naglasio je Nišević.

Na pjesmu je reagovala i portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, koja je objavila spot i poručila kratko i jasno: Srbi kidaju!

Video možete pogledati na našem telegram kanalu koji se nalazi na LINKU

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.