Vesić: Napadi na Vučevića nastavak ‘bolesne’ politike opozicije

0

Član Predsjedništva SNS Goran Vesić izjavio je da je ponosan na to što je Miloš Vučević kandidat za premijera jer je riječ o obrazovanom čovjeku koji je to svojim radom zaslužio, a kritike opozicije povodom te odluke ocijenio je kao nastavak “bolesne” politike u kojoj za sve što se dešava u našoj zemlji optužuju politiku predsjednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu.

Vesić je, gostujući u emisiji “Fokus” na televiziji B92, rekao da je Vučević divan, obrazovan čovjek i patriota sa kojim, kako ističe, ima sjajnu saradnju.

“Sarađivali smo dok je bio gradonačelnik Novog Sada i sada u vladi. To je čovjek koji je zaslužio da bude kandidat za premijera i zaista sam ponosan što su Srpska napredna stranka i predsjednik Vučić donijeli odluku da upravo Miloš Vučević bude kandidat za premijera zato što je on čovjek koji zaslužuje da svojim radom nastavi projekte koje je počela Ana Brnabić”, rekao je Vesić.

Komentarišući napade na Vučevića, Vesić je rekao da je to nastavak “bolesne” politike opozicije prema kojoj se čitava njihova kampanja za izbore 17. decembra svodila na napade na porodicu predsjednika Vučića.

“Napadali su mu djecu, brata i njega lično. Oni misle da je to politika i zato i gube na izborima jer građani ne žele da slušaju uvrjede već da čuju šta bi oni uradili na našem mestu, da li bi mogli da urade nešto bolje od nas, a pošto znaju da ne mogu jer su bili u prilici da rade, pa ništa uradili nisu misle da je politika da vrijeđaju Vučićevu porodicu i ovo sada je nastavak te bolesne politike opozicije koja se samo prelila na Miloša Vučevića”, kazao je Vesić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.