Verbalni sukob: Bokan napao predsjednika Partizana!

2

Predsjednik KK Budućnost Voli Dragan Bokan imao je verbalni sukob sa prvim čovjekom Partizana Ostojom Mijailovićem na današnjem video sastanku klubova ABA lige, prenosi portal “Nova.rs”.

Navodi se da je Bokan na kraju sastanka optužio “crno-bijele” da žele da se regionalne titule domognu za “zelenim stolom”, dok je Budućnost za to da se sezone završi, čak je i predložila da organizuje finalni turnir u Podgorici.

Današnji sastanak je trajao više od četiri sata i na kraju – nije donijeta nijedna odluka kako bi se stvari pomjerile s mrtve tačke.

Navodno, većina klubova je bila i protiv toga da se takmičenje proširi s 12 na 14 klubova, teži se ka tome da se sezona završi kada za to bude uslova…

Naredni sastanak bi mogao da se održi tek u maju, nakon smjernica Evrolige, jedina organizacija koja bi izgleda mogla da smiri uzburkane strasti na Jadranu.

“Glavni spor je predstavljao termin narednog sastanka i šta može da se  uradi dok se čekaju smjernice Evrolige. Ponovljena je želja da se igra do kraja i da se šampion odluči na terenu, ali preovladava mišljenje da do kraja treba  sačekati smjernice Evrolige”, piše “Nova.rs”.

2 Comments
  1. Buka komentariše

    E pa ,blago receno,Neistina…iz Vaseg,vjerovatno prenijetog teksta,nema ni zrno Istine..Gosn Ostoja i gosn Dragan imaju ljudske,odlicne odnose…p.s.Ostavite sport,van sfere politike,djaoli je odnijeli

    1. boka komentariše

      a ovo su neznalice ovi novinari jadovi mrze sve crnogorsko pa lazu li lazu a jos kad za to nema kazne pisu samo lazi i neistine mada ustvari prenose jer oni ni pisat neznaju tulipani

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.