Veliki apetiti Andreja Milovića: Sprema li ministar pravde teren da preuzme vladajuću Evropu sad?

5

Trenutni ministar pravde Andrej Milović ima velike planove, a jedan od njih je i preuzimanje kormila Pokreta Evropa sad.

Naime, kako BORBA nezvanično saznaje već su ostvareni kontakti sa nekim međunarodnim adresama, koje žele DPS da vrate na vlast. Milović im očigledno izgleda kao pravi čovjek za taj zadatak.

Milović je polako počeo da se približava DPS-u, a juče je sa mjesta ministra pravde čestitao novom predsjedniku Danijelu Živkoviću izbor na mjesto predsjednika te partije.

Ministar je na društvenoj mreži „X“ naveo da je uvjeren da će Živković donijeti novu vrijednost crnogorskoj politici, usmjeravajući DPS ka konstruktivnim politikama za dobrobit svih građana Crne Gore.

“Nove generacije, oslobođene tereta prošlosti, moraju zajedno raditi na pomirenju Crne Gore i izgradnji prosperitetne budućnosti, jer je saradnja ključ za stabilnost i progres naše države”, poručio je Milović.

Njegove riječi pokazuju da Milović vjeruje da su nove generacije oslobođene teret prošlosti došle na crnogorsku političku scenu, iako su mnogi od tih u DPS-u politički stasali pod upravljačkom palicom Mila Đukanovića. Milović u te „nove generacije“ očigledno ubraja i sebe i priznaje da je javno spreman za saradnju sa izdancima Đukanovićeve političke škole.

Naravno, prije ozvaničenja saradnje, mora da preuzme PES i onda sa tako „reformisanim“ DPS-om kreira novu koaliciju koja će označiti veliki povratak DPS-a, ali sada umjesto Darka Pajovića iz nekadašnje Pozitivne, ulogu spasioca je preuzeo na sebe Andrej Milović.

On se sada nada da će dobiti i amin od pojedinih zapadnih partnera, a potom krenuti u pohod na čelno mjesto PES-a i oživljavanje DPS-a.

5 Comments
 1. www komentariše

  Milović je sigurno jedno od največih monstruma u ovoj vladi debila na čelu sa Demokratama i DPS-ovcima zamaskiranim u PES.Spajić da ima časne namjere a nema riješio bi se ovog šljama.Samo vračanje duga Jugobanci ponovo Institutu S.M iako je u budžetu izglasano je zločin ove nazovi Vlade .

 2. Ivi komentariše

  😂😂😂😂😂😂😂

 3. Saša komentariše

  Dajte ne budite smiješni kakvo preuzimanje pesa kakva koalicija sa dpsom. momak je čestitao kurtoazno i poslao jednu normalnu poruku i sad se svi tresu

  1. www komentariše

   Njegova čestitka je isto ko da je engleska kraljica čestitala Novu godinu Jecku Drbosjeku i zaželjela mu dug život.

 4. Srdjan Lonchar komentariše

  {“Nove generacije, oslobođene tereta prošlosti, moraju zajedno raditi na pomirenju Crne Gore i izgradnji prosperitetne budućnosti, jer je saradnja ključ za stabilnost i progres naše države”, poručio je Milović.}
  ========================================

  Pre neki dan je taj „Novi“ DPS dao 13 glasova onoj Guski Suzi Mugosha, Sutkinji (pod lichnim patronatom Mila Lopova), koja je 2 godine vodila sudski proces za LAZNI DRZAVNI UDAR!!! To je perfektan KONTINUITET – ONO SHTO JE JOSH OSTALO OD 30-GODINA DIKTATURE HOBOTNICE MILA LOPOVA.
  .
  .
  .
  Samo da bi ste razumeli kolika je to sprdnja bila – istorijska blamaza za CG – zamislite za momenat da sutra objave da je u Albaniji izbio Drzavni Udar, koga su organizovali Rusi, koji su sa svojom grupom usli u Tiranu. Svih 20 puchista su pohvatani. NjiH su vodili 2 poznata politicara recimo Saljim Krasnici i Redzepi Veliju. Taj deo je lako zamisliti.
  .
  .
  Eehh sad zamisli da se sav sutski proces vodi pred TV kamerama 2 godine. Cela ALB gleda sudsku TV predstavu. I na kraju sutkinja nazovimo je Ripa Sulejmani cita stojeci 6 sati dugu presudu da je sudjenje ustanovilo da SU NJIH 20 DOSLI U ALBANIJU DA UBIJU PREDSEDNIKA RAMU, DA JE SVE DOKAZANO CRNO NA BELO I DA SE PREMA CHLANU ALB ZAKONA Z.45 VODJAMA PUCHA IZRICHE TESHKA ZATVORSKA KAZNA OD 4 GODINE!!!!!
  .
  .
  Ne samo to, da ta SPRDACHINA bude veca, dvojica vodja pucha se UOPSHTE NE HAPSE POSLE IZRICANJA TE OSHTRE KAZNE ZA IZDAJU DRZAVE I POKUSHAJ UBISTVA PREDSEDNIKA RAME, VEC IM SE DAJE SHANSA DA NASTAVE DA BUDU KLJUCHNI POLITICHARI, DA SE BORE NA IZBORIMA PROTIV RAME, DOK TRAJE „APELACIONI“ POSTUPAK!!!!!!
  .
  .
  Sad bi neko pomislio da se ta blaga sprnja odnosila samo na Milana i Andriju. Ne, najveca je sprdnja bila sa ONIM STARCIMA I BABAMA IZ SR, (KOBAJAGI NESUDJENIM UBICAMA MILA LOPOVA), KOJIMA SU DALI IZBOR, DA SAMO PRIZNAJU DA SU DOSHLI DA UBIJU DIKTATORA, ALI AKO SVE RECHENO U OPTUZNICI PRIZNAJU, BICE PUSHTENI DA SE VRATE U SVOJU MATICA DRZAVU, ODAKLE SU BILI DOSHLI DA SPROVEDU KRVOPROLICE U CG!!!!!!
  .
  .
  Mozete li da verujete ta sudska sprdnja i dalje traje. I ta Guska od Sudije Mugosha je bila pre neki dan predlozena da bude NAGRADJENA NOVOM VRHUNSKOM SUDSKOM FUNKCIJOM – VDT!!!!!!!
  .
  .
  Ona je bila dobila svih 13 glasova DPS, na chijem chelu je ovaj bedni Zivkovic, dupelizac Mila Lopova.

  Moze li neko da mi kaze u chemu greshim? U chemu sam nefer prema Gospodji Mugosha? Kakva Guska od Sudije treba da bude da uchestvuje u toj 2-godishnjoj TV-SHARADI, koju je ceo Svet gleadao, za koju niko do dana danashnjeg nije odgovarao?
  .
  .
  Mozete li da zamislite GDT Novovica, Predsednika Milatovica, PM Spajica da sutra organizuju slichnu komediju da smeste zvrchku recimo Veliko Albancu Dritanu i da CG gleda na TV sudjenje, za najvecu mogucu IZDAJU DRZAVE, koja je trebalo da dovede do krvoprolica i da posle 2 godine kobajagi sudjenja Abaziju odrezu kaznu od 3 godine i da ga ostave na slobodi da nastavi da se kandiduje za Predsednika, dok apelacioni proces traje sledecih 7 godina?
  .
  .
  I sad treba svi da chestitamo tom Milovom pokornom dupeliscu, sto je POBEDIO NA IZBORIMA (U SRED EVROPE – U 21 VEKU) NA KOJIMA JE ON BIO JEDINI KANDIDAT GDE SU NA „PRVIM NEPOSREDNIM IZBORIMA“ GLASALI ZA NJEGA HILJADE NJIH DOK OKO 200 SU BILI PROTIV JEDNOG JEDINOG „KANDIDATA NA IZBORIMA“.

  To vam dodje ogroman napredak CG ka zatvaranju Poglavlja 23 & 24.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.