URA: Vlada nije raskinula koncesiju Mićunoviću, Spajić nije samo lažov, već i kukavica

0

Nakon što je još jedna u čitavom nizu neistina koju plasiraju Spajić, njegova Vlada i Pokret Evropa sad demantovana i obesmišljena odmah pošto se pojavila, bilo je makar zaočekivati da na današnjoj sjednici Vlade Spajić pokaže makar malo hrabrosti i raskine koncesiju Mićunoviću. Međutim, on je izabrao da bude, ne samo lažov, već i kukavica, saopštili su iz Građanskog pokreta URA.

Iz URE navode da sve što Spajić i njegova Vlada rade, od samog početka svoga rada, svodi se na lažne optužbe sa jasnim ciljem da se na taj način diskredituju svi oni ljudi koji su se u prethodnom vremenu uhvatili u koštac sa kriminalnim strukturama i isporučili istorijske rezultate u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije.

Oni dodaju i da na žalost Spajića i njegove družine, a na sreću svih dobronamjernih građanki i građana Crne Gore, to im za sada ne polazi za rukom, ali ono što im je, kako kažu, definitivno, pošlo za rukom, jeste to da ogole u potpunosti svoje namjere i predstave se kao zaštitnici interesa kriminalnih struktura.

“Spajić shvatajući da gubi konce nakon što je na premijerskom satu u Skupštini Crne Gore u potpunost demaskiran od strane Dritana Abazovića, pokušao je potezima očajnika da makar malo popravi utisak u javnosti. Kada je vidio da mu ništa od toga ne polazi za rukom i da je za njega najbolje da se što manje pojavljuje u javnosti, odlučio je ponovo da pobjegne sa već unaprijed zakazane sjednice premijerskog sata u Skupštini, ne želeći da polaže račune pred građanima i građankama Crne Gore”, zaključili su iz URE.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.