URA: Kukavički napad na novinarku Libertasa, Milović Spajićev čovjek za prljave poslove

0

Građanski pokret URA saopštio je da „najoštrije osuđuje kukavički napad ministra pravde Andreja Milovića na novinarku portala Libertas Radmilu Grbić“, komentarišući situaciju koja se dogodila u holu Skupštine Crne Gore 9. februara, kada je Milović oteo telefon iz ruku novinarke prilikom obavljanja radnih zadataka.

„Uz to što je jedna od najnetransparetnijih od sticanja nezavisnosti, Vladu i premijera Spajića karakteriše loš i neprofesionalan odnos prema medijima, što se pokazalo u više slučajeva u prethodnom periodu. Svima je jasno da Spajić ne želi da Milović ode sa funkcije ministra pravd,  jer mu odlično služi kao operativac za ‘prljave’ poslove i jedna od od njemu najbliskijih osoba“, naveli su iz URE, pa dodali:

„Začuđujiće je što ovakve nedjela prolaze neopaženo pored velikog dijela predstavnika medija, NVO sektora, diplomatskog kora, ali i predstavnika parlamentarne većine i premijera Spajića koji svojim ćutanjem afirmišu ovakvo ponašanje najviših državnih funkcionera“, zaključili su iz Građanskog pokreta URA.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.