Mladen Mikijelj

„Umjetnička kolonija“ Danilovgrad potpisala Protokol o saradnji sa Kulturnim centrom Trebinje

0

U prostorijama Kulturnog centra Trebinje 26. 04. 2024. godine v.d direktora Umjetničke kolonije Danilovgrad, Andrija Radulović i direktor Kulturnog centra Trebinja Miljan Vuković potpisali su Protokol o saradnji ove dvije ugledne ustanove kulture na obostrano zadovoljstvo.

V.d. direktora Andrija Radulović učestvovao je u okviru programa „Reculture“ na više panela i diskusija u Trebinju, gdje je predstavljao Umjetničku koloniju i postigao niz daljih dogovora o saradnji na međunarodnom nivou.

Uslijedio je i završni sastanak partnera projekta „ReCulture“, 26. i 27. aprila, koji se finansira od strane EU kroz program Kreativna Evropa. Pored sastanka, na kom su prisustvovali predstavnici svih partnera iz sve 4 institucije koje su kroz projekat izvršile rebrending i dobile novi vizuelni identitet kao i svi dizajneri i mentori koji su radili na procesu kreiranja novih identiteta, svečano je otvorena i završna izložba PROCESS u Trebinju, gdje su predstavljeni svi rezultati trogodišnjeg rada na projektu. Ispred Umjetničke kolonije Danilovgrad izložbi su prisustvovali v.d. poslovni direktor Andrija Radulović, mentorka Adela Zejnilović i članovi projektnog tima. Na sastanku se ujedno razgovaralo i o mogućnostima za učešće u novim zajedničkim projektima u narednom periodu, odnosno intenziviranju saradnje na polju kulture i umjetnosti između ove dvije ugledne ustanove.

U okviru izložbe „Proces“ u Trebinju predstavljen je i novi vizuelni identitet Umjetničke kolonije Danilovgrad.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.