Ujedinjena povodom napada na Bratić: Grupa neostvarenih jadnika, koja stoji iza medijskog brloga, crta mete na čela onih koji im kvare kriminalne i političke planove

0

Predsjednica našeg Političkog Savjeta Vesna Bratić danas je napadnuta najgnusnijim uvredama od NN lica, čovjeka koji očigledno vjeruje da mu pripada pravo da prijeti jednoj ženi, i to na ulici u kojoj gospođa Bratić živi, saopštili su iz Ujedinjene Crne Gore.

– U neposrednoj blizini marketa „Voli“ u ulici Jola Piletića, NN lice je idući joj u susret izurlalo naogavnije prijetnje i uvrede, istovremeno držeći telefon i „otvorenu vezu“ kako bi nekome prenosio izvršeni zadatak i „junaštvo“ kojim se može okititi samo polu svijet i bitange koje nikada nisu odgovarale za svoje sramne postupke – naveli su iz Ujedinjene.

Prema njihovom mišlljenju, „povod je, očigledno, intervju koji je profesorica Bratić dala Gradskoj Televiziji, za emisiju „Referat“, u kojemu je objašnjavala svoja postupanja za vrijeme kratkog ministarskog mandata, ali i svoje političke stavove“.

– Ujedinjena Crna Gora traži od nadležnih organa da se ovaj agresivni „muškarac“, zrelih godina, pronađe i odgovara za atak na jednu ženu, profesoricu državnog Univerziteta i predsjednicu političkog savjeta jedne parlamentarne stranke. Očigledno je profesorica Bratić imala sreće zbog toga što nije bila sama na ulici, pa se „muškarac“, uz ogavne konstatacije, udaljio sa divljačkim arlaukanjem i prijetnjama – naglasili su iz Ujedinjene, pa nastavili:

Kako su dodali, „uloga pojedinih medija/portala u Crnoj Gori u sijanju zastrašujuće mržnje i „osvetništva“ je sramotna, ali je sramotnije da državni organi ne prate ili ih ne interesuje šta se na takvim portalima piše ili ‘obećava'“.

– To što je danas „Portal Analitika“ dopustila da se objavi i komentariše na račun Vesne Bratić, na svojoj zvaničnoj fb stranici, uvreda je za riku iz koje je „napadač“ izronio. To podstrekavanje na linč Vesne Bratić mogu da produkuju samo kukavice i malumnici, kriminalci sakriveni iza nikova koji svoje junaštvo pokazuju u jednom medijskom toru. Portal Analitika i njihova fb stranica promovišu mržnju sa nesagledivim posljedicama, agresivnost prema jednoj ženi čiji je jedini grijeh imanje životnog i političkog stava – saopštili su iz Ujedinjene, pa nastavili:

– Grupa neostvarenih jadnika, koja stoji iza ovog medijskog brloga, crta svakodnevno mete na čela onih koji im kvare kriminalne i političke planove satkane u jednu pocijepanu vreću. Između onog što piše na pomenutoj fb stranici i onoga što je NN osoba iskeženo sasipala u lice profesorice Bratić nema razlike. To je ista politička kuhinja, isti plaćeni narativ i zapjenjeni kukavičluk koji krvavim, „kavačkim“ novcem pokušava da ućutka pošten svijet. Naša poruka tom „polusvijetu“ je da ih se niko ne plaši, da ih duboko preziremo, da je njihovo pljuvanje po ljudima proporcionalno samo njihovoj zastrašujućoj nepismenosti – istakli su iz Ujedinjene.

Prema njihovim navodima, „riječi: ‘misliš li da ćemo ti zaboraviti porodicu’, koje je jedan nesrećnik danas prijeteći rekao profesorici Bratić na ulici, nisu, ipak, samo riječi nesrećnika i primitivca, nego i prijetnja za koju se završava u zatvoru“.

– Ujedinjena Crna Gora traži reakciju nadležnih organa i prema NN počiniocu i prema mediju, platformi, uredku, grupi bandita, koji nesmetano siju mržnju, obećavaju linč i razmahuju svojim opasnim primitivizmom, a sve u „slavu i čast“ raznih heroja-bitangi koje su se dohvatile krvavog novca i potkupljenih biografija. Vesna Bratić nije sama i to kukavice – jurišnici i jurišnice moraju znati – poručili su iz Ujedinjene, uz proslijeđene skrinšotove dijela uvreda na fb stranici „Portala Analitika“, iz kojih se, kako su naveli, vidi da su danas raspaljivane najniže i najsramnije strasti, histerija i progon prema našoj predsjednici Političkog savjeta.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.