I Ujedinjena najavljuje svog kandidata

0

Ujedinjena Crna Gora imaće svog predsjedničkog kandidata, ukoliko opozicija za tu funkcija ne bude predložila zajedničku nestranačku ličnost, saopšteno je danas iz te partije.
Ujedinjena Crna Gora je ponovila stav da je opoziciji na predstojećim predsjedničkim izborima neophodno da podrži jednu zajedničku kandidatkinju ili kandidata.
„Dovoljno smo politički zreli da primjećujemo kako ta vrsta zajedništva kolege iz opozicije ne zanima. Svi su se opredijelili da brane partijske politike i da nameću vlastite kandidate drugima iz opozicije po principu – podrži našega kandidata, našu sebičnu stranačku politiku ili vas neće biti“, kaže se u saopštenju.
Kako se navodi, Ujedinjena Crna Gora ne pristaje na takvu vrstu međusobnog ucjenjivanja i nipodaštavanja.
„Kada već nikoga ne interesuje opšte dobro ili dogovor, javno saopštavamo da će Ujedinjena Crna Gora, ne bude li opozicija stala iza jedne nestranačke ličnosti na predsjedničkim izborima, imati svog kandidata, jer nas na to obavezuju ljudi koji nas podržavaju a koji su i od opozicije i od vlasti šikanirani od osnivanja Ujedinjene Crne Gore“, kaže se u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.