Uhapšen Lazar Ilić, u Budvi pripremano ubistvo?

1

Lazar Ilić iz Kraljeva,  uhapšena je u velikoj policijskoj akciji u Budvi, a prema nezvaničnim informacijama Vijesti – pripadnici policije sumnjaju da je spremala ubistvo bezbjednosno interesantne osobe u metropoli turizma.

Desetak policijskih automobila blokiralo je kvart oko zgrade Sunca, nedaleko od gradskog groblja, gdje su policijski inspektori uhapsili muškarca.

Prema istim informacijama, akcija još traje, jer inspektori, kako je rečeno, vjeruju da je u planiranju likvidacije umiješano još osoba.

Budva je puna dva sata bila pod blokadom, a policijska patrola kontrolisala je sve automobile na ulazu u grad kod hotela Park, dok je druga bila na zaobilaznici.

Iz budvanske policije saopštili su da ne žele da daju nikakve informacije, već su policijsku akciju pravdali dešavanjima u Tivtu.

Kako nezvanično saznajemo, crnogorska policija uhapsila ga je u Budvi sa lažnim dokumentima.

On je, navodno, u tom mjestu pripremao još jednu likvidaciju.

Podsjetimo, kako su “Novosti” ranije pisale napadač je u Šarca pucao iz pištolja “bereta”, kalibra 7,65 milimetara, na kojem je bio prigušivač.

Taj pištolj je tokom bežanja bacio u žbunje ispred tržnog centra, gde su ga forenzičari kasnije pronašli.

Na njemu su izbrušeni serijski brojevi, tako da mu se teško može ući u trag porekla, a nema ni bilo kakvih otisaka. Sve to govori da je pokušaj likvidacije Šarca vrlo profesionalno planiran i odrađen.

1 Comment
  1. marko komentariše

    Da li ce sada Miljkovica i Nevolju da terete za stvaranje kriminalne organizacije, podstrekivanje na ubistvo kada se zna da je mali radio ono sto mu je receno

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.