Mladen Mikijelj

Užas u Perastu: Državljanka Južnoafričke Republike ubila majku

0

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Kotor, su u saradnji sa kolegama iz Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi i Odjeljenja bezbjednosti Tivat, rasvijetlili krivično djelo ubistvo, koje je jutros izvršeno u Perastu.

„Policiji je od strane medicinskog osoblja Doma zdravlja Kotor prijavljeno da je u Perastu, u jednom objektu stanovanja zatečeno beživotno tijelo ženske osobe, te da se u istom nalazi i njena ćerka N.L.T. (29), državljanka Južnoafričke Republike. Policija je izašla na lice mjesta, gdje je utvrđen identitet smrtno stradale osobe, te su preduzete mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti pod kojima je nastupila smrt lica“, saopštili su iz Uprave policije (UP).

Na licu mjesta izvršen je uviđaj u prisustvu tužioca iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, kao i službenika Forenzičkog centra.

„Pripadnici policije su nakon preduzimanja sveobuhvatnih istražnih aktivnosti došli do sumnje da je izvršilac ovoga djela N.L.T. i ona lišena slobode. Uz krivičnu prijavu će biti privedena postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost“, zaključili su iz UP.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.