Tužilaštvo još uvijek radi na pronalasku svih učesnika koji su napali Sadikovića

2

Iz Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) u Bijelom Polju nijesu odgovorili da li su pronašli i saslušali sve učesnike incidenta u kom je povrijeđen novinar TV Vijesti Sead Sadiković.

Portparolka tog tužilaštva, tužiteljka Danijela Đuković, kazala je da je izviđaj još nije završen

“Radi zaštite interesa i efikasnosti vođenja postupka, ne možemo Vam dati druge informacije, s tim da ćemo Vas o daljem postupanju u ovom predmetu, blagovremeno obavještavati putem saopštenja koja objavljujemo na sajtu ovog tužilaštva”, napisala je Đuković.

Ona nije odgovorila da li su otkriveni svi učesnici incidenta, ko su oni, koliko ih je i kakva je odluka donijeta u odnosu na njih.

Zbog napada na Sadikovića policija je procesuirala dvojicu Bjelopoljaca – Edina Dizdarevića (18) i Nermina Omerovića (21).

Nakon incidenta u kom je lakše povrijeđen, Sadiković je rekao da je napadača bilo makar pet ili šest.

On je povrijeđen tokom “patriotske” auto-kolone u Bijelom Polju, a prethodno su ga, tvrdi, učesnici psovali, pljuvali i vrijeđali.

2 Comments
  1. Tutinac komentariše

    Sta je to CG PLACE STO SU NAPALI SADIKOVICA STA JE SA HILJADAMA DRUGIH KOJI SU TRPELI ZLO DECENIJAMA NISU VALJDA NOVINARI VAZNIJI OD NAS OBICNIH ????? ZASTO SU ONI PRIVILEGOVANI TREBA DA TEZIMO KA TOME DA SVI BUDEMO ISTI !!!!!!

  2. Misliti crnogorski komentariše

    Nije on napadnut nego je on napao. Pod uticajem alkohola.

    3
    1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.