ŠUKOVIĆ EKSKLUZIVNO POKAZAO FOTOGRAFIJU: U autu Andreja Milovića švercovana droga; Tražio od policije da skinu zabranu ulaska u zemlju za bezbjednosno-interesantno lice!

0

Šef SPO-a Predrag Šuković pokazao je na Odboru fotografije koje inkriminišu ministra pravde Andreja Milovića i to da je švercer droge.

„U Sarajevu je izvršen pretres vozila vlasništva Andreja Milovića koje je koristilo određeno lice koje je lišeno slobode. To je jedan dopis. Drugi dopis je da je u ovom vozilu pronađena droga a sarajevsko tužilaštvo pita kako je došao u posjed tog vozila“, kazao je Šuković.

„Nigdje nije saslušavan na ove okolnosti. Ovo je vozilo Andreja Milovića, nafilovano drogom. Ovdje nije malo. On ovo vozilo prijavljuje u svom imovinskom kartonu“, kazao je Šuković.

Posle izbora, Andrej Milović ima kontakte sa mnogim licima iz kriminalne sredina, a njegova djevojka je BIL lice a bila je i u vezi sa šefom jedne od najjačih OKG-a sa ovih prostora.

Kako dodaje, poslije izbora Milović ima razne kontakte iz kriminalne sredine, jedna je i M.M. BIL lice.

„U septembru Milović traži od Terzića traži da se to lice skine s zabrane lica u Srbiju i Terzić meni to kaže. Nadam se samo da mu je rečeno integralno ono što sam mu poručio – „to preko mene neće niko završavat“. Reakcija mu je bila – „kad ja dođem, taj ga više neće biti u bezbjedonosnom sektoru“. Što se tiće njegovog druženja i bliskih veza s kriminalnim grupama, nijesu ovo jedine. Dobićete precizne informacije o njegovim kontaktima sa OKG na zatvorenom dijelu sjednice“, kazao je Šuković.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.