Stević: Odličan izbor Vučevića i za stranku i za državu; Jorgić: to je jedan domaćin i porodičan čovjek

0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je juče da je Miloš Vučević mandatar za sastav nove vlade.

Bojan Stević, predsjednik opštine Lazarevac rekao je u Novom jutru kod Jovane Jeremić na TV Pink da je predlog predsjednika republike za Vučevića za premijera naišao je na veliku podršku čak i dijela opozicije.

– Miloš Vučević je tri puta biran za gradonaćelnika Novog Sada, to je jedinstven slučaj u tom gradu, prešao je sve političke lestvice, bio potpredsjednik vlade, ministar odbrane, predsjednik najveće političke partije, čovjek od povjerenja predsjednika Vučića. Mislim da je to vrlo dobar izbor i za stranku. To je čovjek srbenda, nacionalno orijentisan, čovjek koji gleda interese Srbije to je pokazao od kada je bio ministar vojske, što se tiče Novog Sada videli smo da je taj grad počeo da se razvija u smislu infrastrukturnih projekata. On je jedan domaćin i porodičan čovjek – rekao je Stević.

Andrej Jorgić, direktor Borbe rekao je za Vučevića da je jedan domaćin, što je pokazao u novom Sadu.

-Ne treba mi da pričamo uopšte o tome, evo neka pričaju sa Novosađanima, neka odu u Ministarstvo odbrane, neka pitaju bilo kog vojnika kako se u ovom momentu osjećaju kakav im je sada status i kkao se sada ophode prema njima- dodao je Jorgić.

On je rekao kada iamo na čelu države domaćina kakav epilog možemo da očekujemo.

– Vučić je imao slatke muke, imao je mnogo kvalitetnih ljudi koji su pretendovali na mjesto premijera, i za koga da se odlučio bio bi pun pogodak. Ovo što je sa Vučevićem urađeno tu nema nikakvih iznenađenja Vučević je to zaslužio – kaže Jorgić.

Ibro Ibrahimović, član GO SPS-a reako je u Novom jutru kod Jovane Jeremić da je Vučević zaista jedan obrazovan čovjek, čovjek koji poštuje kulturu dijaloga a to je nešto što je meni značajno.

– Mislim da će on smanjiti unutrašnje tenzije jer je zaista čovjek koji je prije svega iz advokature, imamo jednog čovjeka koji je zaista na ovom političkom nebu jedan od rijetkih koji svojom pojavom, svojim ponašanjem zaista izaziva poštovanje svakoga ma kojoj stranci on pripadao. Njegovo vođenje vojske i Novog Sada jesu njegova lična karta, predsjednik je najveće političke partije i to je nešto što mislim da će biti dobro za ovu zemlju u narendom periodu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.