Starović: Zlonamjerne interpetacije Deklaracije sa Svesrpskog sabora

0

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Nemanja Starović saopštio je da je u Deklaraciji usvojenoj sa Svesrpskom saboru sadržana jedina istina, a da su posljednjih dana a da su prisutne licemjerne, netačne i zlonamjerne interpretacije i poruke.

Starović je rekao da je najvažnije da su Srbi poslali jasnu poruku o jedinstvu srpskog naroda sa obje strane rijeke Drine o tome da žele, mogu i hoće da grade zajedničku budućnost čitavog srpskog naroda.

On je rekao da su proteklih dana vidljive nekonstruktivne i neprijateljske poruke iz Sarajeva, iza kojih stoji namjera revizije tužbe BiH protiv Srbije i pokušaji dobijanja takozvane ratne odštete.

– Mislim tu i na izjave ministra spoljnih poslova u Savjetu ministara Elmedina Konakovića i na jednu potpuno sumanutu izjavu ministra odbrane Zukana Heleza, koje zapravo otkrivaju šta su to bile prave namjere inicijatora rezolucije o Srebrenici – rekao je Starović, dodajući da će Srbija uvijek i na svakom mjestu biti uz Republiku Srpsku.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.