“Državni udar”: Ana demantovala Mila

0

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da ne postoje informacije koje Srbija ne dijeli sa Crnom Gorom kada je u pitanju pokušaj državnog udara.
Ona je kazala da nije vidjela izjave predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića da su bezbjednosne službe Srbije znale da se u Crnoj Gori priprema pokušaj državnog udara u oktobru prošle godine, prije nego što je uhapšena grupa srpskih državljana u Podgorici.
„Regionalni odnosi, uključujući odnose sa Crnom Gorom, su odlični, uprkos otvorenim pitanjima koji postoje među svim državama regiona. Tako da mislim da, što se tiče Crne Gore, ne postoji ništa što nismo već “jedan na jedan” razgovarali, šta nismo usaglasili i da ne postoji infromacija koju mi ne dijelimo”, rekla je Brnabićeva za Radio Slobodna Evropa.
Srbija, dodala je Brnabićeva, sve informacije koje ima iz bezbjednosnih aspekata dijeli sa svojim susjedima u najboljoj mogućoj vjeri, kako bi zadržali regionalnu stabilnost koja je stvarno teškom mukom ostvarena.
„Kako bi pokazali, takođe, i da smo mi jedan od stubova te regionalne stabilnosti i da pomažemo kada god možemo sa bilo kojim stvarima da su u pitanju. Tako da, svakako, ako on ima takva saznanja, ne mislim da su ona na štetu ili za kritiku Srbije”, kazala je Brnabićeva.
(vijesti.me)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.