SNP: SD uči novu vlast o zapošljavanju, a partija im je nadaleko poznata po nepotizmu i brojnim aferama

3

Socijalistička narodna partija (SNP) reagovala je na jučerašnju izjavu funkcionera Socijaldemokrata, Marka Rakočevića, koji je novu vlast optužio za „nezakonito skubanje pozicija direktora po javnoj upravi“.

„Zaista je tragikomično kada vas za partijsko zapošljavanje optužuju pripadnici partije koja je fabrikovala brojne afere, koja je nadaleko poznata po korupciji, nepotizmu i zapošljavanju odanih partijskih kadrova, ali i dovođenju ogromnog broja svojih članova i simpatizera sa sjevera u Podgoricu kako bi ih udomila i obezbijedila“, navode iz SNP-a.

Podsjećaju da je Rakočević, kao sekretar Sekretarijata za komunalne poslove Glavnog grada, zabranio „patriotski skup“ 6. septembra prošle godine, dan nakon što je taj skup održan na Trgu nezavisnosti.

„Toliko o gospodinu Rakočeviću i njegovom poštovanju procedura i propisa ove države, koju njegovi partijski saborci tako zdušno brane od „velikosrpskih nacionalista“ i „svetosavskih eksperata“. Socijalistička narodna partija Crne Gore uvjerava građane da je doba kada su DPS i SD vodili kolo prošlo i da nas nikakve floskule i besprizorni napadi neće pokolebati u namjeri da doprinesemo stvaranju boljeg i pravednijeg društva,“ zaključuju iz SNP-a

3 Comments
 1. max komentariše

  Po vama znaci ako su mogli oni zasto ne i vi , zar nije obecanje bilo da necete to raditi.Tako da ste isti potpuno ako ne i gori

  1
  4
  1. Dragan komentariše

   Slažem se SD je prepoznata po nepotizmu, isto tako SNP Plužina je goro 1000 put. Spremite komisiju u SO Plužine i videćete kriminal na delu pri zapošljavanju. Tu se samo zapošljava porodica i rodbina Bajagića, pored njih još 2.3 familije na namještenim oglasima, skupljenim diplomama. Tako ne idite dalje od Plužina. Na mjesto direktora komunalnog radi neadrentalac koji je kum Bajagića. Na mjesto Direktora doma kulture radi 22 godine čovjek sa višom ss i sa 300 kg mase tjelesne. Znači ista ste govna.

   3
   2
 2. Zagoric komentariše

  SD je u svojim grablivim kandzama drzala aerodrome i morsko dobro. Ova partija je iskljucivo bila interesna grupa za zaposljavanje, privjesak DPS-u da bi glumili demokratiju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.