SNP nije odustala od tužilačkih zakona

6

Juče je održana sjednica Opštinskog odbora SNP Golubovci, kojom je predsjedavala predsjednica odbora Slađana Kaluđerović, a prisustvovali su i potpredsjednik SNP i predsjednik Odbora SNP Glavnog grada Podgorica Dragan Ivanović, kao i potpredsjednici Radmila Čagorović, Marija Radinović i Bogdan Božović.

Na sjednici je bilo riječi o aktuelnoj političkoj situaciji, a naročito o tužilačkim zakonima koji, kako je naglasio potpredsjednik partije Ivanović, nisu povučeni, već je samo odložena sjednica Skupštine na kojoj će biti razmatrani.

Ponovljeno je da SNP nije odustala od pomenutih zakona, već da je potrebno dobiti mišljenje Venecijanske komisije i naših partnera iz EU o istima.

Takođe, razmijenjena su mišljenja o problemima sa kojima se susreću mještani Botuna, a koji su vezani za izgradnju kolektora na tom području.

“U OO SNP Golubovci primljeni su novi članovi, a najavljeno je i formiranje Asocijacije mladih SNP Golubovci”, piše u saopštenju.

6 Comments
 1. t-rex komentariše

  Sta reci za SNP, interezdjije u pokusaju,kukavice i licemjeri kao i Danilovic.

  6
  12
 2. Žile komentariše

  Ćuti bagro crvena. Opušak dps a. Vaši funkcioneri su se nakrali uz DPS tako da ne smijete zucnuti. Pođite od Plužina. 2.3 tzv funkcionera su se tako nakrali, sve uz dil sa dps om da ne znaju kolko su teški. Počeli su se međusobno kumovati da nebi se međusobno ofirali.

  6
  14
 3. Crni Guja komentariše

  Sta reci za DF koji je insistiranjem na mjesto sefa MUPA minirao pregovore o Vladi i time nametnuo eksperte i sprijecio sve clanice 2 koalicije da preuzmu resore pa nas sad URA mlati sve stapom po glavi i s osmjehom pa se moraju praviti truli kompromisi pa sve tako u krug. Ovo je demokratija pa neka bude da nije jedini ispravni put Meda i Mande no svako ima pravo kako oce

  12
  7
  1. t-rex komentariše

   Ne balegaj !

   3
   12
   1. Crni Guja komentariše

    Da da DF dovede Krivokapica, glasa za njegovu Vladu a izdajnici su ovi sto saradjuju sa tom Vladom i gledaju da se sve obavi mirno i po zakonu. Vazi

    11
 4. MIKI komentariše

  Znali mi ko reci, kad ovi ljudi zbore istinu.

  1
  11
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.