SNP danas slavi 26 godina postojanja i nepokolebljive istrajnosti i posvećenosti borbi za prava građana i građanki Crne Gore

0

Socijalistička narodna partija Crne Gore danas slavi 26 godina postojanja i, kako su istakli, nepokolebljive istrajnosti i posvećenosti borbi za prava građana i građanki Crne Gore.

Od svog osnivanja 1998. godine, kako naglašavaju u saopštenju, SNP je kontinuirano težila da se izbori za demokratsku Crnu Goru, u kojoj će vlast biti smjenjiva i odgovorna građanima.

„Hrabrošću, odlučnošću i napornim radom svojih članova i simpatizera, naša partija je prošla razne faze, saveze i koalicije, da bi danas bila stabilan, pouzdan i poželjan partner svim političkim snagama koje se bore za dobrobit svih građana u Crnoj Gori. Uprkos izazovima koje smo zajedno prošli, nismo dopustili da išta uzdrma našu vjeru u svjetliju budućnost. Ponosni na dosadašnji pravi put, ostajemo posvećeni ostvarivanju osnovnih političkih principa kao što je borba za obespravljene, za radnike i penzionere“, navode u saopštenju.

Uz podršku svojih članova i rastuće povjerenje biračkog tijela, dodaju, partija je spremna da nastavi novu epohu svog razvoja i djelovanja i da sa novim mladim snagama stvori bolji život za sve naše građane, bez podjela i diskriminacija, po bilo kojoj osnovi.

„Naša partija je porodica slobodnih ljudi, koji od samog početka svog postojanja žele samo jedno, da svaki građanin Crne Gore živi životom dostojnim čovjeka. Stoga, veliko hvala svim našim članovima i simpatizerima koji su ostali privrženi ideji koja nas je sve okupila i koji su, uprkos svim teškoćama, ostali dio naše porodice“, navode u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.