SNP: Ako nema jedne liste, da se ide u dvije kolone

3

Iz SNP-a kažu da je DPS sve izborne trke od uvođenja višestranačja dobio zahvaljujući zloupotrebama i mahinacijama.

“Ne sumnjamo da će to pokušati i ovog puta, a haos nastao zbog pandemije koronavirusa im svakako ide u prilog. Vlast još nije objasnila kako će funkcionisati identifikacija glasača u situaciji kada je obavezno nošenje zaštitnih maski, kako će se obezbijediti da svi koji to žele ostvare biračko pravo u ograničenom prostoru u kojem će se morati naći i birači i oni koji prate regularnost izbornog procesa, kako će se obaviti glasanje putem pisma, koji su to kriterijumi na osnovu kojih će članovi biračkih odbora utvrđivati da li građani pokazuju znakove zaraze… Takođe, jedno od izuzetno spornih pitanja je i glasanje preko posrednika, koje predstavlja direktno kršenje ustavnih i zakonskih normi. Dakle, mnogo pitanja, a vrlo malo odgovora”.

Iz SNP-a ističu da su se od samog početka zalagali za jedinstvenu opozicionu listu kao najbolji odgovor aktuelnoj vlasti.

“Kada to nije prihvaćeno, predložili smo izlazak u dvije kolone. Smatrali smo i dalje smatramo da opozicija nema pravo da iznevjeri potrebe birača, koji očekuju i žele promjene”.

3 Comments
 1. Kontra revolucija komentariše

  I nemate pravo jos jedaput izneveriti glasace !.
  Ili Milo sad pada ili vas nece vise biti !!!.

  7
  1
 2. đed Vukašin komentariše

  Idite gospodo zajedno sa Demokratskim Frontom i ostalima na istoj listi. Dogovorite se!

 3. Che Gevara komentariše

  Dragi moji u SNP-u,
  Vas sam glasac evo 20 godina od kada sam za to stekao pravo, ukoliko ovoga puta Sef ne ode zahvaljujuci vama ‘sloznima’ , sa zadovoljstvom cu uzeti clansku kartu DPS-a i svake iduce izbore ih glasati, a vi svi zajedno treba da se pokupite i ostavite DPS da vlada pa kako nam bude, jer ako 30 godina ne mozete da ga maknete onda ni vi ne treba da budete tu dje jeste!
  Ne damo svetinje! Zivjela CG!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.