SKANDAL: Ukrajinska ambasada reketira po Crnoj Gori; Gradonačelnik Žabljaka obećao finansijsku pomoć Ukrajini!

2

Predstavnici ukrajinske ambasade su se juče sastali sa gradonačelnikom Žabljaka Veselinom Vukićevićem, gdje im je načelnik te opštine obećao da će Žabljak pružiti finansijsku pomoć Ukrajini kao i da će pokrenuti inicijativu za ukidanje turističke takse za Ukrajince.

Ovakav potez i ukrajinske ambasade, ali i gradonačelnika opštine je začuđujući, uzimajući u obzir da je Žabljak grad sa malo stanovnika, koji uglavnom žive od turizma, a da ne govorimo da im funkcioneri koji su na čelu te opštine nisu obezbjedili normalne uslove za život, pa tako moraju za svaku sitnicu da idu do opštine Pljevlja.

Da ne govorimo o tome da opština Žabljak nema svoju bolnicu, nego Žabljačani moraju da idu do Pljevalja, čak i u slučaju porođaja i bilo kakvog pregleda specijaliste ili doktora opšte prakse, moraju ići u pljevaljsku bolnicu.

Nadamo se da će građani Žabljaka stati u kraj ovom skandaloznom potezu, jer je neshvatljivo da jedan mali grad koji treba da se razvija i napreduje, daje finansijsku pomoć Ukrajini i to u ovim vremenima kada je egzistencija svakog stanovnika Crne Gore ugrožena.

2 Comments
  1. milos komentariše

    Kako dobiti ideju za naslov na portalu Borba. Primjer daje duhovni otac Balegara Zivkovica
    https://www.youtube.com/shorts/PVtRRPwJIJo

  2. LJUBO komentariše

    Putin je naše gore list zemljače.Sredjuj Zabljak.Njezni jesu Ukrajinci ali su prevejani.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.