Sead Babača novi trener Jedinstva

0

Jedinstvo je za novog trenera imenovalo Seada Babaču.

On će na klupi naslijediti Vuka Bogavca, koji je tri sezone vodio tim iz Bijelog Polja.

„Sejo je neko ko je od starta pripreman za ovako nešto, obzirom da je kroz svoj dugogodišnji rad pokazvao visok stepen profesionalizma, ogromnu želju za znanjem i napredovanjem, ali i stručnim usavršavanjem, što je naš klub svakako prepoznao i bio mu pomoć i podrška na tom putu sve do sticanja najvećeg trenerskog zvanja – UEFA PRO LICENCE. Time je i formalno stekao uslove da može da obavlja posao šefa struke seniora“, saopšteno je iz Jedinstva.

Navodi se da je Babača uspješno radio sa svim selekcijama, od škole fudbala, svih mlađih takmičarskih kategorija do omladinaca i na kraju kao pomoćni trener seniora.

U karijeri je radio i kako pomoćni trener u reprezentaciji Crne Gore za mlađe kategorije. Četiri godine u pionirskoj reprezentaciji, godinu dana u Akademiji fudbala FSCG, koja je tada bila kadetska, i posljednjih godinu i po u omladinskoj reprezentaciji.

„Sead Babača je dokaz da se u našem klubu razmišlja strateški u svakom pogledu, pa i kada su treneri u pitanju. Jer pored Seja, u rad našeg kluba smo, pored naših dosadašnjih iskusnih trenera, angazovali još osam mladih, ali prespektivnih trenera, bivših igrača našeg kluba, čiji rad takođe pratimo i pomažemo i kojima ćemo kao i Seju biti podrška kako u radu tako i u daljem usavršavanju i napredovanju kada su licence u pitanju“, zaključuje se u saopštenju Jedinstva.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ + 1000 besplatnih spinova + 100% bonusa na prvu uplatu, BEZ IKAKVIH USLOVA.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.