Šapić: Ja mislim da sam najtolerantniji političar na ovim prostorima

0

Aleksandar Šapić, kandidat liste “Aleksandar Vučić – Beograd sjutra” za gradonačelnika Beograda izjavio je da “svakako vjeruje da će sve što je urađeno u prethodnom periodu Beograđani prepoznati” i omogućiti sadašnjoj vlasti da nastavi da radi ono što je započela a za sebe kaže da je najtoleratniji političara na ovim prostorima.

„Čim sam postao gradonačelnik, odmah je krenula tema novih izbora. To nisu normalne okolnosti. U jednom trenutku je opozicija tražila moju smjenu, već poslije tri-četiri mjeseca. Ima dosta projekata za koje sam se nadao da će možda biti započeti, Bulevar patrijarha Pavla, recimo… To mi je jako žao što nismo uspjeli ni da započnemo. I ta kanalizacija u Borči“, rekao je Šapić u intervjuu za NIN, na pitanje šta nije stigao da uradi kao gradonačelnik.

Na pitanje o njegovim nastupima u javnosti, rekao da “nikada nije prvi nikog napao, niti uvrijedio”.

„A da li sam se branio? Da. I uvijek ću se braniti“, kazao je i dodao: „Ja mislim da sam najtolerantniji političar na ovim prostorima. Nađite mi još jednog kome konferencije za štampu izgledaju kao moje, na kojoj svako radi šta želi. Nađite mi samo još jednog.“

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.