Sad je sve jasno, maske su pale: Evropa sad vraća Milovog i Acovog bankara na čelo IRF-a!

4

Ekonomski analitičar Predrag Drecun trebalo bi, kako saznaju „Vijesti” iz više izvora, da bude izabran za predsjednika Odbora direktora Investiciono-razvojnog fonda (IRF).

On bi, dakle, na tu poziciju došao u ime Pokreta „Evropa sad” kome je, prema nezvaničnim informacijama do kojih je došla BORBA, u vladajućoj većini pripala ova funkcija.

Pored toga, PES-u je pripalo i mjesto izvršnog direktora IRF-a.

Podsjećanja radi, Drecun je nekadasnji visoki funkcioner Narodne stranke (koju je, prema riječima njenog osnivača, pokojnog Novaka Kilibarde, formirala SDB).

U nekadašnjim vladama DPS-a, dok je funkciju premijera obnašao Filip Vujanović, Drecun je bio ministar rada i socijalnog staranja.

Pored toga, najznačajni dio njegove karijere jeste što je bio lični bankar braće Aca i Mila Đukanovića.

Naime, Drecun je bivši glavni izvršni direktor Prve banke koju kontroliše Aco Đukanović, brat doskorašnjeg predsjednika države Mila Đukanovića.

Pokrivao je i mjesto glavnog izvršnog direktora Universal capital banke (UCB), kojom gazduje biznismen sa crnogorskim pasošem, Petros Statis

Demokrate bi u Odboru direktora, prema nezvaničnim informacijama „Vijesti”, trebalo da zadrže Velizara Kaluđerovića, dok će se ostala tri mjesta popuniti kroz javni poziv.

4 Comments
 1. Mastriht komentariše

  Zar je i bilo ikada maski ?

 2. Plotari komentariše

  Madke su pale kad se prva vjada sastavila.jos tada se vidjelo da su plotari i dalje na vlast.ovo je produzena ruka diktatora,ali pare iz kolumbije ne muce no buce.moramo ih doves u legalne tokove .,,zahvaljujem se vjadi cg,,,nastavlja se sa zajednickim dpsom .a naravno da se zahvaljujem df u i demokratama ,posto su prijatelji velji ova dva izdajnika .oni su ih doveli.

 3. www komentariše

  Ako to ZBCG dozvole onda nek se j..u jer su prodane duse zbog jedne fotelje, ionako šutnja ZBCG povodom kriminala nazovi Vlade sa vračanjem duga Jugobanci na Institut S.M. iako je dug izglasan u budžetu je dovoljno da se čovjek u pita kuda ide ova država,zar je moguče da su se svi prodali NATO nacistima ?!

 4. Ivi komentariše

  Drž ga Mando, ne pušćaj! Svi u provaliju😃

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.