Rađenović: Podržavam stav Krapovića u vezi Skočiđevojke, očekujem nakon njegovih teških optužbi na račun Odovića da više sa njim ne sjedi u Vladi

0

„Kao Paštrović i Budvanin podržavam borbu ministra Krapovića da zaustavi Vladu koja želi da napravi urbanocid na teritoriji Skočiđevojke i Paštrovića“, saopštio je predsjednik OO URA Budva Blažo Rađenović.

Rađenović je dodao da osim saopštenja koje podržava, jer kako kaže javnost mora biti upoznata sa štetnim namjerama Spajićeve Vlade, da očekuje i uskraćivanje podrške, kao jedini logičan slijed.

„Nedopustivo je da Krapović kao Budvanin, koji dobro zna šta za nas znači prostor, koji jeste najveći resurs, a kojeg je sve manje u Budvi, bude u takvoj Vladi. Naročito kad sumnja na koruptivne radnje svog kolege i njegove ekipe, a koje mogu nanijeti nemjerljivu štetu građankama i građanima sa ovog prostora, ali i Crne Gore“, poručio je Rađenović.

„Pored krivičnih prijava Krapovićevih kolega iz Budve, gospodina Krsta Radovića i nosioca liste Demokrata na posljednjim lokalnim izborima u Budvi Ðorđa Zenovića, koji jesu prepoznati kao borci za zaštitu prostora, ne bi ni prema njima bilo pošteno samo osuditi ministra Odovića i ostati dio tima sa njim u Vladi“, dodaje Rađenović.

„Nadam se da Krapović kao odgovoran čovjek, kojem vjerujem da je Budva ispred bilo koje fotelje, neće ostati samo na kritici i riječima upućenim Odoviću već će zajedno sa partijskim kolegama uskratiti povjerenje takvoj kriminalnoj i koruptivnoj Vladi, jer vam sa takvima, znajući za sta smo se zajednicki borili, nije mjesto“, zaključio je Rađenović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.