Mladen Mikijelj

Radičević: Propaganda bivšeg režima spala na isluženog Vlahovića, koji je prinuđen da pokoji groš zaradi izlivanjem nervoze po društvenim mrežama

0

Na koje grane je spala propaganda bivšeg režima najbolje svjedoči raubovanje isluženog, ali logoreičnog, bivšeg ministra i ambasadora, nad čijim ponašanjem se pristojna javnost zgražavala i u zemlji i inostranstvu, saopštio je Branislav Radičević, član Glavnog odbora Pokreta Evropa sad (PES).

„U nemogućnosti da sam vrati nagomilane kockarske dugove, koje je pravio od Vašingtona do Podgorice brukajući državu koju je predstavljao, Miodrag Vlahović je izgleda prinuđen da pokoji groš zaradi izlivanjem pizme i nervoze po društvenim mrežama, obavezno se zahvaljujući ako koji rijetki, DPS-u naklonjeni, portal prenese njegova piskaranja“, izjavio je Radičević.

Prema njegovim riječima, „javnost odlično pamti kako se, u pauzama mijenjanja brava i skrivanja ključeva ambasade, po istim društvenim mrežama hvalio ispijanjem flaša vina o državnom trošku“.

„Od toga vremena su mu ostala samo sjećanja i možda simpatična krpena lutka, s kojom je takođe često pozirao na fotografijama. U nemogućnosti da prihvati realnost da je taj lagodni život na državnim jaslama samo prošlost koja se nikad vratiti neće, bivši ambasador i slučajni polumandatni ministar troši dane i noći na opsesivno, iako uzaludno, bavljenje Vladom Crne Gore i Pokretom Evropa sad“, rekao je Radičević, nastavljajući:

„Za razliku od njegovih zlonamjernih fantazmagorija, građani su povjerenje našem Pokretu dali upravo kako bi Vlada koju predvodimo napravila jasan otklon od ekstremističkih i korupcionaških politika, koje Vlahović očigledno nikako ne može da prežali. Štaviše, osim što potezi Vlade svakodnevno nailaze na pohvale naših građana i međunarodnih partnera, dovoljna potvrda njihove ispravnosti je upravo uskomešano Vlahovićevo etiketiranje i podmetanje. Drugim riječima, ako vas Vlahović napada, znajte da ste na dobrom putu. Da je suprotno, zabrinuli bismo se“, kazao je član GO PES-a.

Za kraj je dodao:

„Srećom po Crnu Goru, vrijeme žalosnog samozvanog diplomate i njegovih poslodavaca je prošlo, pa se nikad više neće desiti da on i njemu slični na bilo koji način predstavljaju ovu državu“, zaključio je Radičević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.